Târgul Imobiliarium aduce locuințe cu discount între 2.000 și 10.000 de euro, ansambluri în exclusivitate, dar și workshopuri atractive

•  Business OTS
1596 afişări

8b9142a7-81f5-4aef-a1c0-1c9594ff1e45

Expozanți prezenți în premieră la o expoziție imobiliară, dar și noi ansambluri lansate de dezvoltatori obișnuiți cu evenimentele din industrie au anunțat că vor oferi vizitatorilor Imobiliarium din acest weekend locuințe și proiecte inedite la prețuri promoționale.

Iată câteva din zecile de oferte:
The Concept a anunțat un discount între 2.000 și 10.000 de euro la prețul de listă al proprietăților. Alți expozanți, precum Floreasca Residence și Valletta Residence, au pregătit la rândul lor reduceri de prețuri cuprinse între 10-15%, adică aproximativ 7.000 euro.
Cuzino 106, Thomas Mazaryk, Riverside, Live Contemporary, HM Residence sunt doar câteva din cele 16 ansambluri rezidențiale care apar în premieră pe piață, în perioada 13-15 octombrie, în cadrul Târgului Imobiliarium.
Atlas Park Condominium, o investiție de peste 4 milioane de euro, se lansează tot mâine, la Imobiliarium. Va avea 42 de unități în zona Jandarmeriei și va fi finalizată în octombrie 2018. O altă premieră — The Ark Residence — adică cel mai nou proiect din Pipera dedicat familiilor, include apartamente cu grădină, un condominium cu facilitati integrate: piscină, loc de joacă pentru copii, spații verzi.
Tot un new arrival este și Urbanesque Residential & more, un concept cu accente arhitecturale moderne, în apropiere de Universitate.
Fine&Country, concept britanic care vizează piața apartamentelor fine-living sau upper quarter, reprezintăo nouă experiență imobiliară adusă în premieră pe piața din România de Imoteca. Tot la standul Imoteca vor putea fi văzute 5 proiecte noi în București și în țară, însumând peste 3.000 de unități locative.
Toate cele peste 10.000 de locuințe prezentate de cei 84 de expozanți sunt disponibile începând de vineri, 13 octombrie, de la ora 16.00, până duminică, 15 octombrie, în parcarea Băneasa Shopping City.

Cei peste 7.000 de vizitatori așteptați vor avea și posibilitatea de 'a intra' în casele și apartamentele din ofertele tuturor expozanților cu ajutorul ochelarilor de Realitate Virtuală (VR).

Ediția a doua Imobiliarium are și o agendă de conferințe și workshopuri atractive și utile nu doar pentru cei care plănuiesc să-și cumpere o casă în acest an, ci și pentru cei care vor dori să devină proprietari în viitor.

Doi oameni de media, doi ingineri și un arhitect vor susține un panel pe tema 'Ce este o Casă Pasivă'. Event Facebook

Autoarea și jurnalista Maria Seder Neda va avea un workshop despre cele mai bune zone cu locuințe noi din București, în 2017. Event Facebook

Avocatul Florin Dobre le va explica vizitatorilor cum să se ferească de capcanele din contractele de vânzare-cumpărare. Event Facebook

Designerul Mihnea Ghilduș va oferi o sesiune despre cum să ne amenajăm locuința de la zero. Event Facebook

Accesul la sesiuni este gratuit tuturor vizitatorilor care se înregistrează online, pe www.imobiliairum.ro .

Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro, până vineri, 13 octombrie, ora 16.00. În perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 10 lei.

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events
Partener principal Storia.ro
Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicarewww.imobiliarium.roFacebook.com/imobiliarium

Partener media principal: Kiss FM

Parteneri media: Agenția Națională de Presă AGERPRES, Revista Real Estate, Ziare.com, Business24.ro, Bursa Construcțiilor, Comunicatedepresa.ro

Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.

Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit și Cisco Connect, dar și petreceri și zile ale companiei.

Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.
Începând din 2017, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.
Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expoziția tehnologizată de locuințe, în care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realității Virtuale o parte din casele și apartamentele din oferte.

Pentru detalii, vă invităm să urmăriți site-urile proiectelor:
www.imobiliarium.ro
www.techweek.ro
www.imworld.ro
www.herculestrophy.ro
www.catalystglobal.com
www.universum.ro

Despre Storia.ro

Storia.ro este o platformă de anunțuri dedicată exclusiv sectorului imobiliar, lansată de OLX în 2016. Cu peste 100.000 de anunțuri și peste 1000 de agentii imobiliare partenere, Storia.ro oferă filtre de căutare avansată, o hartă completă a zonei alese cu puncte de interes multiple, precum și un comparator de prețuri specifice fiecărei regiuni în parte.

Potrivit unei cercetări efectuate de Reveal Marketing Research, OLX si Storia.ro livrează 50% din totalul contactărilor de pe piața imobiliară: OLX este lider la nivel cantitativ, furnizând cele mai multe contactări din partea clienților, în timp ce Storia.ro generează contactările cu cel mai ridicat grad de intenție de cumpărare din partea utilizatorilor.

Storia.ro se poate accesa atât în versiunea web, cât și prin aplicațiile mobile IOS și Android.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau