COD GALBEN: 15-12-2017 ora 11 COD GALBEN: 15-12-2017 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului, cu viteze care la rafală vor atinge și depăși 55...65 km/h in Județul Timiş, Județul Arad, Județul Caraş-Severin;

CURS BNR

4.6346Up
3.9285Up
GBP
5.2711Up
CHF
3.9729Up
MDL
0.2275Down
BGN
2.3697Up
Sursa: Banca Naţională a României

Expozanţi prezenţi în premieră la o expoziţie imobiliară, dar şi noi ansambluri lansate de dezvoltatori obişnuiţi cu evenimentele din industrie au anunţat că vor oferi vizitatorilor Imobiliarium din acest weekend locuinţe şi proiecte inedite la preţuri promoţionale.

Iată câteva din zecile de oferte:

The Concept a anunţat un discount între 2.000 şi 10.000 de euro la preţul de listă al proprietăţilor. Alţi expozanţi, precum Floreasca Residence şi Valletta Residence, au pregătit la rândul lor reduceri de preţuri cuprinse între 10-15%, adică aproximativ 7.000 euro.

Cuzino 106, Thomas Mazaryk, Riverside, Live Contemporary, HM Residence sunt doar câteva din cele 16 ansambluri rezidenţiale care apar în premieră pe piaţă, în perioada 13-15 octombrie, în cadrul Târgului Imobiliarium.

Atlas Park Condominium, o investiţie de peste 4 milioane de euro, se lansează tot mâine, la Imobiliarium. Va avea 42 de unităţi în zona Jandarmeriei şi va fi finalizată în octombrie 2018. O altă premieră - The Ark Residence - adică cel mai nou proiect din Pipera dedicat familiilor, include apartamente cu grădină, un condominium cu facilitati integrate: piscină, loc de joacă pentru copii, spaţii verzi.

Tot un new arrival este şi Urbanesque Residential & more, un concept cu accente arhitecturale moderne, în apropiere de Universitate.

Fine&Country, concept britanic care vizează piaţa apartamentelor fine-living sau upper quarter, reprezintăo nouă experienţă imobiliară adusă în premieră pe piaţa din România de Imoteca. Tot la standul Imoteca vor putea fi văzute 5 proiecte noi în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 3.000 de unităţi locative.

Toate cele peste 10.000 de locuinţe prezentate de cei 84 de expozanţi sunt disponibile începând de vineri, 13 octombrie, de la ora 16.00, până duminică, 15 octombrie, în parcarea Băneasa Shopping City.

Cei peste 7.000 de vizitatori aşteptaţi vor avea şi posibilitatea de 'a intra' în casele şi apartamentele din ofertele tuturor expozanţilor cu ajutorul ochelarilor de Realitate Virtuală (VR).

Ediţia a doua Imobiliarium are şi o agendă de conferinţe şi workshopuri atractive şi utile nu doar pentru cei care plănuiesc să-şi cumpere o casă în acest an, ci şi pentru cei care vor dori să devină proprietari în viitor.

Doi oameni de media, doi ingineri şi un arhitect vor susţine un panel pe tema 'Ce este o Casă Pasivă'. Event Facebook

Autoarea şi jurnalista Maria Seder Neda va avea un workshop despre cele mai bune zone cu locuinţe noi din Bucureşti, în 2017. Event Facebook

Avocatul Florin Dobre le va explica vizitatorilor cum să se ferească de capcanele din contractele de vânzare-cumpărare. Event Facebook

Designerul Mihnea Ghilduş va oferi o sesiune despre cum să ne amenajăm locuinţa de la zero. Event Facebook

Accesul la sesiuni este gratuit tuturor vizitatorilor care se înregistrează online, pe www.imobiliairum.ro .

Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro, până vineri, 13 octombrie, ora 16.00. În perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu deţin codul primit online vor plăti o taxă de 10 lei.

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events

Partener principal Storia.ro

Pentru informaţii suplimentare, urmăriţi platformele oficiale de comunicarewww.imobiliarium.roFacebook.com/imobiliarium

Partener media principal: Kiss FM

Parteneri media: Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, Revista Real Estate, Ziare.com, Business24.ro, Bursa Construcţiilor, Comunicatedepresa.ro

Despre Universum Events

Cu o experienţă de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events şi-a construit reputaţia de adevărat arhitect în industrie.

Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World şi MyConnector şi o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienţi, precum Microsoft Summit şi Cisco Connect, dar şi petreceri şi zile ale companiei.

Compania deţine cea mai mare licenţă de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa şi peste Ocean.

Începând din 2017, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiţie semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.

Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expoziţia tehnologizată de locuinţe, în care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realităţii Virtuale o parte din casele şi apartamentele din oferte.

Pentru detalii, vă invităm să urmăriţi site-urile proiectelor:

www.imobiliarium.ro

www.techweek.ro
www.imworld.ro
www.herculestrophy.ro
www.catalystglobal.com
www.universum.ro

Despre Storia.ro

Storia.ro este o platformă de anunţuri dedicată exclusiv sectorului imobiliar, lansată de OLX în 2016. Cu peste 100.000 de anunţuri şi peste 1000 de agentii imobiliare partenere, Storia.ro oferă filtre de căutare avansată, o hartă completă a zonei alese cu puncte de interes multiple, precum şi un comparator de preţuri specifice fiecărei regiuni în parte.

Potrivit unei cercetări efectuate de Reveal Marketing Research, OLX si Storia.ro livrează 50% din totalul contactărilor de pe piaţa imobiliară: OLX este lider la nivel cantitativ, furnizând cele mai multe contactări din partea clienţilor, în timp ce Storia.ro generează contactările cu cel mai ridicat grad de intenţie de cumpărare din partea utilizatorilor.

Storia.ro se poate accesa atât în versiunea web, cât şi prin aplicaţiile mobile IOS şi Android.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie