COD GALBEN: 15-12-2017 ora 11 COD GALBEN: 15-12-2017 ora 19 Intre 19:00 si 23:00 se va semnala intensificări ale vântului, cu viteze care la rafală vor atinge și depăși 55...65 km/h in Județul Timiş, Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 15-12-2017 ora 14 Intre 14:15 si 20:00 se va semnala În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări, ce vor atinge și depăși la rafală 80...90 km/h și ninsoare viscolită, determinând scăderea vizibilității. in Județul Neamţ, Județul Suceava;

CURS BNR

4.6346Up
3.9285Up
GBP
5.2711Up
CHF
3.9729Up
MDL
0.2275Down
BGN
2.3697Up
Sursa: Banca Naţională a României

OPTEX, lider mondial în dezvoltarea soluţiilor de detecţie, anunţă numirea lui Dragoş Enea ca noul Customer Service Manager pentru România şi Bulgaria. În noul său rol, Dragoş se va axa pe suportul tehnic, coordonând canalul actual de parteneri şi dezvoltând noi relaţii de parteneriat în acord cu strategia OPTEX de a implementa obiectivele anuale de business. Dragoş va raporta către Jacek Wójcik, Customer Service Director CEE OPTEX.

'Având în vedere experienţa tehnică demonstrată, precum şi ca sales engineer, Dragoş Enea este cel care va asigura implementarea viziunii OPTEX pentru România şi Bulgaria. El va coordona la nivel local strategia generală de business a companiei şi va căuta să întărească poziţia de lider a OPTEX pe piaţa locală a soluţiilor de detecţie. De asemenea, va fi responsabil cu accelerarea creşterii orientându-se pe răspunsul la nevoile de business ale clienţilor noştri', a spus Jacek Wójcik.

Dragoş Enea s-a alăturat OPTEX după experienţa în cadrul unei companii lider în securitate integrată. În cadrul experienţei anterioare, Dragoş a fost responsabil cu dezvoltarea de proiectare de soluţii, oferind asistenţă tehnică şi traininguri de produs pentru utilizatorii noi şi potenţialii utilizatori finali.

Pe parcursul anilor de experienţă, Dragoş Enea a dobândit cunoştinţe aprofundate despre sistemele de curenţi slabi, a avut prilejul să înţeleagă modul de protecţie a infrastructurii critice şi funcţionarea soluţiilor integrate ale sistemelor (detectare a incendiilor, control acces, detectare a intruziunilor, CCTV şi automatizări de clădiri).

Dragoş a absolvit Universitatea Tehnică de Construcţii şi Inginerie Civilă, secţia de Automatizări Informatice.

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii OPTEX dedicaţi supravegherii de interior şi de exterior fiind distribuiţi la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir şi wireless, cât şi senzori specializaţi cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare şi până acum, OPTEX şi-a construit reputaţia la nivel mondial de producător de produse şi tehnologii inovative şi de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie