OPTEX: Dragoș Enea, noul Customer Service Manager pentru România și Bulgaria

•  Business OTS
128 afişări

98313150-4f3c-40c7-8caf-9cf3bc8df5a5

OPTEX, lider mondial în dezvoltarea soluțiilor de detecție, anunță numirea lui Dragoș Enea ca noul Customer Service Manager pentru România și Bulgaria. În noul său rol, Dragoș se va axa pe suportul tehnic, coordonând canalul actual de parteneri și dezvoltând noi relații de parteneriat în acord cu strategia OPTEX de a implementa obiectivele anuale de business. Dragoș va raporta către Jacek Wójcik, Customer Service Director CEE OPTEX.
'Având în vedere experiența tehnică demonstrată, precum și ca sales engineer, Dragoș Enea este cel care va asigura implementarea viziunii OPTEX pentru România și Bulgaria. El va coordona la nivel local strategia generală de business a companiei și va căuta să întărească poziția de lider a OPTEX pe piața locală a soluțiilor de detecție. De asemenea, va fi responsabil cu accelerarea creșterii orientându-se pe răspunsul la nevoile de business ale clienților noștri', a spus Jacek Wójcik.

Dragoș Enea s-a alăturat OPTEX după experiența în cadrul unei companii lider în securitate integrată. În cadrul experienței anterioare, Dragoș a fost responsabil cu dezvoltarea de proiectare de soluții, oferind asistență tehnică și traininguri de produs pentru utilizatorii noi și potențialii utilizatori finali.

Pe parcursul anilor de experiență, Dragoș Enea a dobândit cunoștințe aprofundate despre sistemele de curenți slabi, a avut prilejul să înțeleagă modul de protecție a infrastructurii critice și funcționarea soluțiilor integrate ale sistemelor (detectare a incendiilor, control acces, detectare a intruziunilor, CCTV și automatizări de clădiri).

Dragoș a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții și Inginerie Civilă, secția de Automatizări Informatice.

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior fiind distribuiți la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir și wireless, cât și senzori specializați cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare și până acum, OPTEX și-a construit reputația la nivel mondial de producător de produse și tehnologii inovative și de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau