COD GALBEN: 15-12-2017 ora 11 COD GALBEN: 15-12-2017 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala intensificări ale vântului, cu viteze care la rafală vor atinge și depăși 55...65 km/h in Județul Timiş, Județul Arad, Județul Caraş-Severin;

CURS BNR

4.6346Up
3.9285Up
GBP
5.2711Up
CHF
3.9729Up
MDL
0.2275Down
BGN
2.3697Up
Sursa: Banca Naţională a României

PRIAevents organizează conferinţa PRIA Public Procurement - eveniment complex în cadrul căruia se vor dezbate cele mai importante subiecte legate de Strategia Naţională în Domeniul Achiziţiilor Publice în 8 noiembrie 2017 la Bucureşti.

Mihaela ION - Managing Associate, Popovici, Niţu Stoica & Asociaţii participă la conferinţa PRIA Public Procurement în 8 noiembrie 2017.

În cadrul conferinţei se va discuta despre Strategia Naţională în Domeniul Achiziţiilor Publice, măsurile şi noutăţile legislative pe care le are în vedere Ministerul Finanţelor Publice şi Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice în vederea stimulării mediului de business. Vom discuta despre achiziţiile publice în sectoare precum: construcţii, IT&C, energie, mediu, sănătate şi farma, auto, asigurări, financiar-bancar şi nu numai.

Strategia Naţională în Domeniul Achiziţiilor Publice este un document pentru reformarea sistemului naţional de achiziţii publice în perioada 2015-2020. Dezvoltarea strategiei reprezintă o etapă crucială în vederea reformării sistemului românesc de achiziţii publice, deoarece stabileşte o viziune comună, într-un moment cheie, în care noile directive în domeniu propun statelor membre trecerea la o noua paradigmă, în contextul în care achiziţiile publice devin instrumentul principal de deblocare a creşterii economice la nivel european. În consecinţă, achiziţiile publice dau măsura bunei guvernanţe întrucât reglementează modul de cheltuire a banului public şi trebuie să asigure accesul neîngrădit al operatorilor economici.

De asemenea, vom afla care sunt propunerile şi sugestiile mediului de afaceri, dar şi ale camerelor de comerţ, privind aceste modificări. Toate acestea sunt extrem de importante pentru preşedinţi, directori generali, directori financiari, directori juridici, directori de dezvoltare şi pentru antreprenori, pentru planificările riguroase ale mediului de business.

Lectorii invitaţi sunt: Bogdan PUŞCAŞ - Preşedinte Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP); Bogdan CHIRIŢOIU- Preşedinte, Consiliul Concurenţei; Marcel Bogdan PANDELICĂ - Preşedinte, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC); Cristian ERBAŞU - Preşedinte, Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC); Robert Sorin NEGOIŢĂ - Preşedinte Asociaţia Municipiilor din România; Mihaela ION - Managing Associate, Popovici, Niţu Stoica & Asociaţii; Ramona PENTILESCU - Managing Associate, Popovici, Niţu Stoica & Asociaţii; Mihai MATEI- Vicepreşedinte, Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Soluţii (ANIS); Silvia VLĂSCEANU - Director Executiv, Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE).

Vom dezbate alături de specialişti cum sunt reflectate modificările legislative ale Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice.

Conferinţa se adresează participanţilor din sistemul de achiziţii publice, adresându-se atât celor care sunt la început, cât şi celor care au deja experienţă în acest domeniu, dar şi pentru stakeholderii din domeniu, autorităţile contractante, pentru operatorii economici, autorităţilor contractante care efectuează achiziţii publice (atât manageri, cât şi funcţionari implicaţi direct în procesul de achiziţii): administraţia locala, administraţia centrală sau alte instituţii, beneficiarilor de finanţări europene, managerilor de proiect din mediul de afaceri, precum şi pentru societatea civilă şi instituţii publice.

Aşadar, conferinţa se adresează tuturor celor implicaţi în procesul achiziţiilor publice, de la stat şi de la privat şi va constitui cel mai bun prilej de dezbatere pentru o cât mai bună desfăşurare a proceselor de achiziţii publice.

PRIA Public Procurement reprezintă cel mai bun prilej de dezbatere despre legea achiziţiilor publice, face parte din seria PRIAevents care aduc în atenţie cele mai importante şi mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu şi beneficiază de o prezenţă mare a participanţilor şi a mass-mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor dedicate mediului de business.

În cadrul conferinţei PRIA Public Procurement veţi beneficia de aflarea noutăţilor legislative şi fiscale, cunoştinţe, experienţe, perspectivele şi strategiile pentru anul 2018, analize la un nivel înalt, interconectarea dintre activităţi, precum şi noile modificări ale Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice.

Conferinţele PRIAevents aduc în atenţie cele mai importante şi mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu şi beneficiază de o prezenţă mare a participanţilor şi a mass - mediei. Cu o experienţă vastă în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Public Procurement Conference şi modalităţi de înscriere pentru participare puteţi găsi pe http://priaevents.ro/pria-public-procurement/ .

Contact - raluca.voivozeanu@priavents.ro, 0744584661

Sursa: Administrația Națională de Meteorologie