Mihaela ION - Managing Associate, Popovici, Nițu Stoica & Asociații participă la conferința PRIA Public Procurement în 8 noiembrie 2017

•  Business OTS
1153 afişări

581b735d-c528-4aad-99d3-83f0531ba1f2

PRIAevents organizează conferința PRIA Public Procurement — eveniment complex în cadrul căruia se vor dezbate cele mai importante subiecte legate de Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice în 8 noiembrie 2017 la București.
Mihaela ION — Managing Associate, Popovici, Nițu Stoica & Asociații participă la conferința PRIA Public Procurement în 8 noiembrie 2017.

În cadrul conferinței se va discuta despre Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice, măsurile și noutățile legislative pe care le are în vedere Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională pentru Achiziții Publice în vederea stimulării mediului de business. Vom discuta despre achizițiile publice în sectoare precum: construcții, IT&C, energie, mediu, sănătate și farma, auto, asigurări, financiar-bancar și nu numai.
Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice este un document pentru reformarea sistemului național de achiziții publice în perioada 2015-2020. Dezvoltarea strategiei reprezintă o etapă crucială în vederea reformării sistemului românesc de achiziții publice, deoarece stabilește o viziune comună, într-un moment cheie, în care noile directive în domeniu propun statelor membre trecerea la o noua paradigmă, în contextul în care achizițiile publice devin instrumentul principal de deblocare a creșterii economice la nivel european. În consecință, achizițiile publice dau măsura bunei guvernanțe întrucât reglementează modul de cheltuire a banului public și trebuie să asigure accesul neîngrădit al operatorilor economici.

De asemenea, vom afla care sunt propunerile și sugestiile mediului de afaceri, dar și ale camerelor de comerț, privind aceste modificări. Toate acestea sunt extrem de importante pentru președinți, directori generali, directori financiari, directori juridici, directori de dezvoltare și pentru antreprenori, pentru planificările riguroase ale mediului de business.

Lectorii invitați sunt: Bogdan PUȘCAȘ — Președinte Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP); Bogdan CHIRIȚOIU—Președinte, Consiliul Concurenței; Marcel Bogdan PANDELICĂ — Președinte, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC); Cristian ERBAȘU — Președinte, Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC); Robert Sorin NEGOIȚĂ — Președinte Asociația Municipiilor din România; Mihaela ION — Managing Associate, Popovici, Nițu Stoica & Asociații; Ramona PENTILESCU — Managing Associate, Popovici, Nițu Stoica & Asociații; Mihai MATEI—Vicepreședinte, Asociația Patronală a Industriei de Software și Soluții (ANIS); Silvia VLĂSCEANU — Director Executiv, Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie (ACUE).

Vom dezbate alături de specialiști cum sunt reflectate modificările legislative ale Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice.

Conferința se adresează participanților din sistemul de achiziții publice, adresându-se atât celor care sunt la început, cât și celor care au deja experiență în acest domeniu, dar și pentru stakeholderii din domeniu, autoritățile contractante, pentru operatorii economici, autorităților contractante care efectuează achiziții publice (atât manageri, cât și funcționari implicați direct în procesul de achiziții): administrația locala, administrația centrală sau alte instituții, beneficiarilor de finanțări europene, managerilor de proiect din mediul de afaceri, precum și pentru societatea civilă și instituții publice.

Așadar, conferința se adresează tuturor celor implicați în procesul achizițiilor publice, de la stat și de la privat și va constitui cel mai bun prilej de dezbatere pentru o cât mai bună desfășurare a proceselor de achiziții publice.

PRIA Public Procurement reprezintă cel mai bun prilej de dezbatere despre legea achizițiilor publice, face parte din seria PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass-mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor dedicate mediului de business.

În cadrul conferinței PRIA Public Procurement veți beneficia de aflarea noutăților legislative și fiscale, cunoștințe, experiențe, perspectivele și strategiile pentru anul 2018, analize la un nivel înalt, interconectarea dintre activități, precum și noile modificări ale Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice.

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass — mediei. Cu o experiență vastă în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Public Procurement Conference și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-public-procurement/ .

Contact — raluca.voivozeanu@priavents.ro, 0744584661

Etichete: