RONOG 4 reunește cei mai importanți reprezentanți ai operatorilor de internet

•  Business OTS
467 afişări

Marți 31 octombrie, începând cu ora 9.00, la Hotel Radisson Blu din București va avea loc cea de-a patra conferință anuală RONOG.

6355cea1-9d61-41b3-8a40-a8ab18fca497

RONOG (Romanian Network Operators Group) este un grup de lucru al operatorilor de rețele din România creat la inițiativa Asociației Interlan care anul acesta aniversează 12 ani de existență.

Evenimentul își propune să polarizeze o comunitate a celor mai importanți reprezentanți ai furnizorilor de internet, dar și a celor mai buni specialiști din domeniul telecomunicațiilor, care împărtășesc aceleași viziuni. Participanții sunt reprezentanți din cadrul companiilor care oferă servicii de acces la internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, găzduire servere și domenii de internet, dar și din rândul autorităților de reglementare, al furnizorilor de echipamente și soluții de securitate etc.

Tematicile dezbătute în cadrul conferinței RONOG 4 vor aborda perspective și provocări cu care se confruntă operatorii de telecomunicații din România, probleme tehnice și upgrade-uri ale sistemelor și echipamentelor, securitatea informațiilor, noi tehnologii din domeniul IT&C, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la platformele de schimb de trafic de internet, implementări IPv6 etc.

Conferința va fi urmată de trei zile de cursuri organizate de RIPE NCC pentru formarea de specialiști în administrarea de adrese IPv6, operațiuni BGP și securitatea rețelelor. Atât accesul la conferință cât și la cursuri este gratuit pe baza listelor de înscriere.

RONOG 4 este un eveniment organizat cu susținerea Asociației Interlan și a sponsorilor: Arista Networks, Internet Society (ISOC), IP Broker, RIPE NCC, 4PSA, Starnet Media, Tele-Grup și RETN Poland. Susținători și parteneri media: ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații), Euro-IX (European Internet Exchange Association), CERT-RO (Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Informatică), ECSM (European Cyber Security Month), Agerpres, Agora, Club IT&C, ITCmedia.ro și Biz.

Asociația InterLAN, organizatoarea și gazda evenimentului, este o organizație non-profit al cărei scop principal este reprezentarea intereselor furnizorilor de telecomunicații mici și medii și deține cel mai mare nod neutru de schimb de trafic de internet din România, InterLAN Internet Exchange. Din 2008, Asociația InterLAN este membru cu drept de vot în Euro-IX (Asociația Europeană a Internet Exchange-urilor), iar din 2015 este membru cu drept de vot a organizației europene RIPE NCC.

Programul integral al conferinței este disponibil pe http://www.ronog.ro

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau