În acest weekend actorul Marcel Iureș își întâlnește fanii

•  Business OTS
163 afişări

În acest weekend, fanii actorului Marcel Iureș sunt așteptați să-și petreacă seara de sâmbătă în compania acestuia, în cadrul unui eveniment live ce va avea loc la Grand Cinema and more din Băneasa Shopping City.

f82be150-85b6-4f49-a8a3-55d91ce16b37

Marcel Iureș îi va dezvălui Irinei Margareta Nistor secretele carierei sale, însa cei doi vor vorbi și despre viață, arta și frumos.

'O seară cu Marcel Iureș'este un eveniment live, care va avea loc în data de 16 septembrie 2017, la ora 18.00, care oferă publicului român ocazia de a-l cunoaște mai bine pe marele nostru actor.

Iar la final, va exista o sesiune de Întrebări și Răspunsuri cu publicul prezent.

Biletele pot fi cumpărate de aici:

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau