COD GALBEN: 22-01-2018 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala - intensificări ale vântului cu rafale, in general de 55 - 60 km/h. in Județul Constanța, Județul Tulcea; COD GALBEN: 22-01-2018 ora 21 Intre 21:30 si 02:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Olt, Județul Vâlcea;

Editura ACT şi Politon anunţă apariţia în limba română a volumului 'Cartea de leadership: cum să te conduci pe  tine, echipa ta şi organizaţia ta mai departe decât ai crezut vreodată că este posibil' în format carte tipărită şi eAudio.

Ediţia în limba engleză a cărţii scrise de Anthony Gell în 2016 este rezultatul a sute de interviuri exclusive, pe care autorul le-a luat celor mai renumiţi CEO din lume, antreprenorilor care au creat organizaţii în valoare de milioane de dolari (unele chiar în valoare de miliarde de dolari) şi celor mai recunoscuţi şi respectaţi specialişti în afaceri de pe planetă.

Nimic nu se compară cu a învăţa de la cei care au reuşit efectiv, care şi-au suflecat mânecile, au luptat pe câmpul de bătălie al afacerilor şi au câştigat. Acestea sunt lecţiile de aur din experienţa celor care au avut efectiv succes, şi nu au vorbit doar despre cum să ai succes. La urma urmei, cei mai buni învăţători sunt cei care au ajuns deja acolo unde tu încerci să mergi.

În orice moment, un lider are de jucat trei roluri, nu unul singur. Multe cărţi de leadership se concentrează doar pe conducerea şi motivarea echipei. Totuşi, pentru ca liderii să fie capabili să depăşească mediocritatea în favoarea măreţiei, ei trebuie să stăpânească deja alte două roluri-cheie: să se conducă pe ei înşişi şi să-şi conducă organizaţia.

'Leadershipul este precum un taburet cu trei picioare - şi, la fel ca taburetul, ai nevoie de toate cele trei picioare ca să fii în siguranţă, pentru a ajunge un mare lider de afaceri în ziua de azi.

Cei trei piloni ai leadershipului sunt:

-Leadership de sine: să te cunoşti şi să te gestionezi pe tine însuţi pentru a obţine rezultate excepţionale şi să te asiguri că îi poţi instrui şi pe alţii să facă asta;

-Leadership de echipă: învaţă cum să conduci şi să construieşti echipe de talie mondială, ce oferă iar şi iar rezultate remarcabile;

-Leadership organizaţional: învaţă cum să conduci şi să construieşti organizaţii de talie mondială care devin etalonul în industria în care activezi'.

Sursa leadershipului de talie mondială o reprezintă mai degrabă obiceiurile grozave decât ADN-ul. Până la urmă, la asta contribuie pasiunea, integritatea, învăţarea de-o viaţă, servirea celorlalţi, gândirea strategică şi munca grea. Cultivarea acestor însuşiri este ceea ce te va ajuta să devii un mare lider, şi despre asta e vorba în 'Cartea de leadership'.

Aşa cum subliniază şi autorul Anthony Gell în prefaţa la volum, 'Cartea de leadership' apărută în limba română la Editura ACT şi Politon este atât pentru liderii experimentaţi care sunt suficient de deştepţi pentru a şti că învăţarea nu se opreşte niciodată, cât şi pentru liderii nou desemnaţi, care îşi doresc încă de la început să deprindă obiceiuri bune de leadership.