'Cartea de leadership' vă aduce excelența mondială

•  Business OTS
345 afişări

30cc4538-cdb6-45cb-8661-0ca5e98804e5

Editura ACT și Politon anunță apariția în limba română a volumului 'Cartea de leadership: cum să te conduci pe  tine, echipa ta și organizația ta mai departe decât ai crezut vreodată că este posibil' în format carte tipărită și eAudio.

Ediția în limba engleză a cărții scrise de Anthony Gell în 2016 este rezultatul a sute de interviuri exclusive, pe care autorul le-a luat celor mai renumiți CEO din lume, antreprenorilor care au creat organizații în valoare de milioane de dolari (unele chiar în valoare de miliarde de dolari) și celor mai recunoscuți și respectați specialiști în afaceri de pe planetă.

Nimic nu se compară cu a învăța de la cei care au reușit efectiv, care și-au suflecat mânecile, au luptat pe câmpul de bătălie al afacerilor și au câștigat. Acestea sunt lecțiile de aur din experiența celor care au avut efectiv succes, și nu au vorbit doar despre cum să ai succes. La urma urmei, cei mai buni învățători sunt cei care au ajuns deja acolo unde tu încerci să mergi.

În orice moment, un lider are de jucat trei roluri, nu unul singur. Multe cărți de leadership se concentrează doar pe conducerea și motivarea echipei. Totuși, pentru ca liderii să fie capabili să depășească mediocritatea în favoarea măreției, ei trebuie să stăpânească deja alte două roluri-cheie: să se conducă pe ei înșiși și să-și conducă organizația.

'Leadershipul este precum un taburet cu trei picioare — și, la fel ca taburetul, ai nevoie de toate cele trei picioare ca să fii în siguranță, pentru a ajunge un mare lider de afaceri în ziua de azi.

Cei trei piloni ai leadershipului sunt:
-Leadership de sine: să te cunoști și să te gestionezi pe tine însuți pentru a obține rezultate excepționale și să te asiguri că îi poți instrui și pe alții să facă asta;
-Leadership de echipă: învață cum să conduci și să construiești echipe de talie mondială, ce oferă iar și iar rezultate remarcabile;
-Leadership organizațional: învață cum să conduci și să construiești organizații de talie mondială care devin etalonul în industria în care activezi'.

Sursa leadershipului de talie mondială o reprezintă mai degrabă obiceiurile grozave decât ADN-ul. Până la urmă, la asta contribuie pasiunea, integritatea, învățarea de-o viață, servirea celorlalți, gândirea strategică și munca grea. Cultivarea acestor însușiri este ceea ce te va ajuta să devii un mare lider, și despre asta e vorba în 'Cartea de leadership'.

Așa cum subliniază și autorul Anthony Gell în prefața la volum, 'Cartea de leadership' apărută în limba română la Editura ACT și Politon este atât pentru liderii experimentați care sunt suficient de deștepți pentru a ști că învățarea nu se oprește niciodată, cât și pentru liderii nou desemnați, care își doresc încă de la început să deprindă obiceiuri bune de leadership.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau