BusinessMark anunţă organizarea conferinţei 'Supply Chain & Logistics Forum', ce va avea loc pe 26 septembrie la Hotel InterContinental, Bucureşti. Evenimentul reuneşte profesionişti, din ţară şi străinătate, ce ocupă poziţii cheie în sectorul industrial şi logistic.

Printre subiectele de discuţie enumerăm: rute flexibile şi alternative pentru accesul pe noi pieţe, facilităţi imobiliare şi logistice, optimizarea costurilor prin eficientizarea proceselor şi a comunicării în lanţul de aprovizionare, cele mai noi aspecte legale şi oportunităţi financiare, capacităţi de raportare în timp real, digitalizare şi automatizare sau provocări specifice comerţului online la nivel de supply chain.

'Într-un mediu de business din ce în ce mai volatil, reprezentanţii lanţurilor de aprovizionare sunt constrânşi să se adapteze constant noului val de schimbări. În acest context, managerii trebuie să înţeleagă ce este diferit şi cum să acţioneze. Credem că acest eveniment va veni în întâmpinarea nevoilor ce ţin de gestiunea lanţurilor de aprovizionare şi logistică.', a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

Participanţii au oportunitatea să interacţioneze cu următorii speakeri:

ALEXANDRU CRĂCIUN, Director Comercial, Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Logistics and Operations Senior Consultant, Sfera Business

PAUL NIŢĂ, Vicepreşedinte ARILOG, Site Manager, XPO Supply Chain

IOAN ADRIAN DRAGOMIR, Distribution Director, Selgros Cash&Carry

CĂTĂLIN CÎRNARU, Supply Chain Manager, Flanco Retail

DANIEL DRĂGUŞIN, Demand Planning Manager, Ursus Breweries

VICTOR DĂNILĂ, Supply Chain Manager, Orkla Foods România

LAURENŢIU DUICĂ, Associate Director Industrial Agency, Colliers International

CIPRIAN SÎRBU, Logistics Director, Vivre CEE

SORIN SPIRIDON, Manager, Ensight Management Consulting

ROXANA NEATU, Director Filiala Bucureşti, Thyssenkrupp Materials România

MIHAI PETRE, Senior Manager, Servicii consultanţă vamală, Deloitte România; Membru fondator AEO Forum

JORDI TORRENT, Strategy Director, Port of Barcelona şi ISIK BICER, Dept. of Technology & Operations Management, Rotterdam School of Management, Erasmus University Rotterdam - Assistant Professor of Supply Chain Management au acceptat invitaţia de a participa în calitate de invitaţi speciali la cea de-a doua ediţie a evenimentului.

În plus, agenda cuprinde un workshop ce va fi susţinut de ORTEC. SZABOLCS BALÁZS, Regional Manager, ORTEC Central and Eastern Europe va vorbi despre optimizarea lanţului de aprovizionare în contextul în care mediul de afaceri devine din ce în ce mai complex, iar presiunile economice sunt frecvente.

Evenimentul 'Supply Chain & Logistics Forum' este organizat de BusinessMark alături de: ARILOG, Asociaţia Comisionarilor în Vamă - PRO CUSTOMS, Asociaţia Operatorilor Economici Autorizaţi - AEO FORUM, Biroul de Traduceri Champollion, Camera de Comerţ Bilaterală Bulgaria-România.

Partenerii media ai conferinţei sunt: AGERPRES, transport-business.ro, mtcmagazin.ro, angajatorulmeu.ro, traficmedia.ro, marketwatch.ro, financialmarket.ro, constructiv.ro, retail-news.ro, NewMoney, Curierul Naţional, MoneyBuzz, Jurnalul de Afaceri, FEMEI ÎN AFACERI, Business24, Ziare.com, Manager Express, Gazetadeştiri, Săptămâna Financiară, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, Chalbert, Finzoom.

Înregistrarea la workshop se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark şi trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B şi pune la dispoziţia clienţilor săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri şi de a crea oportunităţi de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât şi prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark îşi propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare şi promovare centrate pe business matchmaking şi crearea de oportunităţi de dezvoltare.