COD GALBEN: 20-01-2018 ora 19 Intre 19:10 si 22:00 se va semnala Ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Timiș;

Din punctul de vedere al programului muzical vorbim despre unul cu adevărat deosebit. Un juriu anonim a ales 15 artişti de stradă/ muzicieni naţionali şi internaţionali. Artişti din Italia, Londra, Dublin, Bulgaria, Ungaria dar şi din România vor cuceri inimile publicului.

El Bechin, Lorenzo Galli, Social Salto, Vodoo Papa Duo, CeZar, Alex Torres, ToSoda Project, UkustiQ sunt doar câteva nume care vor fi prezenţi la Satu Mare.

Bohemian Acoustic (Ungaria) de exemplu se descriu astfel: 'Cântecele noastre preferate le transcriem pe placul nostru, în acustic, indiferent de gen. '

Promovăm tinerele talente sătmărene: ca şi în anii trecuţi vor urca pe scenele StreetMusic şi talente tinere, încă la început de carieră - şapte formaţii intră în competiţia muzicienilor într-o categorie separată. Ei sunt următorii: Inedit, Outdoor 5, Rareş Jucan, Teodora Opre & Matuz János, The Light, Two Drops, Francz Erik.

Preşedintele juriului este Muraközy Péter, organizatorul principal al Festivalul Muzicii de Stradă Veszprém şi directorul de program al festivalurilor Sziget şi Volt. Suma totală a premiilor va fi de 3000 de euro.

Nu doar muzică de stradă: programul muzical al festivaluluivor fi completate de performanţe de artă stradală şi de street food. Adevăratul gust de street food va fi adus de Taco Fresh, Fries & Go, Jägermeister Caravan şi Crush. Sătmărenii vor avea ocazia de a încerca adevăratele gusturi de stradă, cea pe care până acum au avut ocazia să o descopere doar în alte oraşe.

Locurile publice, locaţiile StreetMusic: scena principală va fi amenajată pe pasajul Coposu iar celelalte scena vor fi peste tot prin oraş - în parcul central, în Redhat Yard, dar pregătim şi o locaţie surpriză: vom amenaja un loc special pe malul Someşului, pe bulevardul Transilvania.

Sponsorul principal al evenimentului este DRÄXLMAIER Group, iar acest proiect a obţinut cofinanţare prin concurs de la Primăria Municipiului Satu Mare şi Consiliul Judeţean Satu Mare. Sponsorii evenimentului: Zes Zollner Electronic, Gotec Rom şi TransPink, organizator: Asociaţia Culturală pentru Tinerii din Satu Mare. Scenele sunt numite după sponsorii festivalului: DRÄXLMAIER Group, Zes Zollner Electronic şi TransPink iar Gotec Rom este susţinătorul street art-ului din oraş.

Partenerul media principal al evenimentului: AGERPRES

Haideţi să încheiem împreună sezonul festivalurilor cu un eveniment stradal, deosebit!

Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina de Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/streetmusic.ro/) şi aplicaţia FestivApp pentru programul complet!