COD GALBEN: 23-01-2018 Intre 02:00 si 08:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Gorj, Județul Olt, Județul Dolj, Județul Mehedinți, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 22-01-2018 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala - intensificări ale vântului cu rafale, in general de 55 - 60 km/h. in Județul Constanța, Județul Tulcea;

AGR Autogas Group a semnat în aceast an un parteneriat cu Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Regiunea 12, oferind prin intermediul site-ului www.monteazagpl.ro numeroase beneficii pentru membri acesteia. Produsele care s-au bucurat de cel mai mare succes printre membrii IPA au fost: instalaţia GPL AGR Next cu 4 ani garanţie şi AGR Force cu 3 ani garanţie - aceste instalaţii GPL reprezentând vârful de gama AGR şi tehnologia fiind una de ultimă generaţie în domeniul auto GPL.

'Suntem bucuroşi să îi avem ca parteneri pe toţi cei care ne protejează patria şi ne fac să ne simţim în siguranţă în această ţară. Nu întâmplător ne asociem numele cu partenerii de la IPA - întotdeauna am avut grijă cu cine ne asociem şi parteneriatul dintre IPA şi AGR este unul de lungă durată şi pentru că cele doua părţi se aseamănă în primul rând datorită organizării riguroase, dinamismului şi verticalităţii.

Noi, echipa AGR, ne simţim ca nişte soldaţi în slujba clienţilor noştrii, şi activăm pentru un mediu mai curat, aducând economii substaţiale la carburant şi soluţii tehnice fiabile pentru fiecare tip de autoturism în parte.' Silviu Raicea Director Comercial AGR Autogas Group.