Parteneriat de succes AGR și IPA

•  Business OTS
85 afişări

Săptămâna trecută s-a desfășurat în stațiunea Jupiter un eveniment sportiv organizat de partenerii noștri de la IPA Regiunea 12 București - 'Turneul de fotbal pe plajă - Cupa Jandarmeriei' la care au luat parte 24 de echipe din cadrul ministerului de afaceri interne și ministerului justiției din toate colțurile țări, participarea la acest eveniment sportiv fiind neașteptat de numeroasă, peste 700 de participanți.

191c91d8-9be8-46cf-a7e7-b166c765c6dc

AGR Autogas Group a semnat în aceast an un parteneriat cu Asociația Internațională a Polițiștilor Regiunea 12, oferind prin intermediul site-ului www.monteazagpl.ro numeroase beneficii pentru membri acesteia. Produsele care s-au bucurat de cel mai mare succes printre membrii IPA au fost: instalația GPL AGR Next cu 4 ani garanție și AGR Force cu 3 ani garanție — aceste instalații GPL reprezentând vârful de gama AGR și tehnologia fiind una de ultimă generație în domeniul auto GPL.

'Suntem bucuroși să îi avem ca parteneri pe toți cei care ne protejează patria și ne fac să ne simțim în siguranță în această țară. Nu întâmplător ne asociem numele cu partenerii de la IPA — întotdeauna am avut grijă cu cine ne asociem și parteneriatul dintre IPA și AGR este unul de lungă durată și pentru că cele doua părți se aseamănă în primul rând datorită organizării riguroase, dinamismului și verticalității.

Noi, echipa AGR, ne simțim ca niște soldați în slujba clienților noștrii, și activăm pentru un mediu mai curat, aducând economii substațiale la carburant și soluții tehnice fiabile pentru fiecare tip de autoturism în parte.' Silviu Raicea Director Comercial AGR Autogas Group.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau