BusinessMark anunţă organizarea conferinţei 'Business Challenge', ce va avea loc pe 29 septembrie la Hotel InterContinental, Bucureşti. Evenimentul este dedicat IMM-urilor şi iniţiativelor antreprenoriale şi urmăreşte să anticipeze care sunt vibraţiile viitorului în materie de business, luând în calcul trendurile şi oportunităţile la nivel local şi internaţional.

Printre subiectele de discuţie abordate enumerăm: beneficiile pe care România le oferă iniţiativelor antreprenoriale, oportunităţile de internaţionalizare, modalităţile de finanţare, cum adaptează antreprenorii schimbarea la nivel de business şi cum se diferenţiază pe piaţă, cum să transformi o idee îndrăzneaţă într-o afacere de succes, ce înseamnă dezvoltarea durabilă şi sustenabilă a unei afaceri, în ce măsură pot influenţa IMM-urile comunităţile din care provin, afacerile în era digitală sau cum arată distribuţia forţei de muncă în viitor.

'Ne preocupă evoluţia mediului de afaceri, fie că vorbim despre cel din România sau despre cel din străinătate şi credem că startup-urile, IMM-urile au nevoie de o strategie de îmbunătăţire continuă pentru a fi mai eficiente şi în pas cu noile schimbări. Evenimentul de anul acesta este dezvoltat sub deviza business vibes for business minds, deviză ce ne lansează într-o discuţie pragmatică şi curajoasă asupra viitorului în business.', a declarat Andreea Păun, Managing Partner BusinessMark.

Participanţii au oportunitatea să interacţioneze cu următorii speakeri:

RUCSANDRA HUREZEANU, Fondator & CEO, Ivatherm

DRAGOŞ IRIMESCU, Fondator & CEO, Wetterbest

RUSLAN COJOCARU, Fondator, Tucano Coffee

CRISTIAN PĂSAT, Director General, Nutrivita

CRISTIAN TUDOR, Fondator & Director Executiv, Microgreens România

RADU SAVOPOL, Fondator, 5 to go

FLORENTINA ŞUŞNEA, Managing Partner, PKF Finconta

MARIANA ROTARIU, Fondator, Pro Life Clinics

DANIEL CRĂCIUN, Co-fondator, Lensa.ro

Reprezentant CEC BANK

Ediţia de anul acesta cuprinde un workshop ce va fi susţinut de Evolutiv Consultants Network, bazat pe simularea de business SIMTALENT. CRISTINA ŢIRULNIC, Executive Partner, îi invită pe participanţi să preia rolul de manageri în 5 companii aflate în concurenţă, fiecare având responsabilitatea de a-şi conduce şi dezvolta echipa. Astfel, această experienţă practică îi va determina şi sprijini pe manageri să valorifice potenţialul fiecărui membru al echipei.

Evenimentul 'Business Challenge' este organizat de BusinessMark alături de: CEC Bank, PKF Finconta, Evolutiv Consultants Network, Camera de Comerţ Bilaterală Bulgaria-România, Ingenius Hub, Asociaţia Pentru Antreprenoriat România.

Partenerii media ai conferinţei sunt: AGERPRES, NewMoney, PRwave, Curierul Naţional, MoneyBuzz, Jurnalul de Afaceri, BusinessCover, FEMEI ÎN AFACERI, Business24, Ziare.com, angajatorulmeu.ro, financialmarket.ro, Manager Express, Gazetadeştiri, Săptămâna Financiară, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, Chalbert, Finzoom.

Înregistrarea la workshop se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark şi trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B şi pune la dispoziţia clienţilor săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri şi de a crea oportunităţi de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât şi prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark îşi propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare şi promovare centrate pe business matchmaking şi crearea de oportunităţi de dezvoltare.