COD PORTOCALIU: 24-05-2025 ora 10 Intre 24 mai, ora 15 – 25 mai, ora 10 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități însemnate de apă

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:




Proprietarii sau administratorii unei cladiri au la dispozitie o multime de metode prin care pot fi la curent cu consumul de energie, metode de prevenire a incendiilor sau monitorizarea persoanelor care intra intr-o cladire. Era digitala aduce un mare beneficiu in acest sens prin sisteme BMS datorita carora aveti la indemana toate informatiile mentionate mai devreme chiar de pe mobil sau de pe calculator.

Ce inseamna sisteme BMS?



Termenul BMS reprezinta Building Management System, cunoscut de unii ca si BAS, Building Automation System, este un sistemul digital care controleaza toate resursele unei cladiri, de la echipamentele electrice la sisteme de securitate. Aceasta implica ventilarea, sistemul de incendiu, lumina etc.



Fiind digital, acesta este constituit din programe software si hardware. Acestea folosesc anumite programe pentru a functiona, precum Modbus, Metasys System, C Bus etc.



Caracteristicile unui sistem BMS



Sistemele BMS reprezinta o necesitate pentru fiecare cladire in zilele noastre deoarece datorita acestuia pot fi controlate restul sistemelor mentionate mai sus.



Un lucru important pe care specialistii il au in vedere in implementarea unei astfel de tehnologii consta in configurarea acesteia. Astfel, scopul unei instalari eficiente este de a previne si reduce cosumul inutil de energie.



Aceste tehnologii controleaza in unele cazuri si accesul in cladire sau camerele de supraveghere instalate, precum si senzorii de miscare sau alarmele de incendiu.



Una dintre functiile acestor programe consta in declansarea unor sisteme de prevenire in cazul unei calamitati, cum ar fi cutremur sau inundatie.




Beneficiile unui sistem BMS



Aceste sisteme sunt relevante prin multitudinea de functii care ajuta la prevenire si reducerea unor situatii neplacute.



Datorita implementarii acestor tehnologii se poate monitoriza personalul sau persoanele care au pasit pragul cladirii respective, precum si urmarirea consumului unor resurse, cum ar fi energia.



Activitatea profesionala a personalului va fi imbunatatita prin sentimentul de siguranta si protectie in cazul unor dezastre naturale sau impotriva unor persoane cu rele intentii.



Fiind sisteme digitale, raporteaza in timp real rezultatele, astfel ca proprietatii cladirilor care pot avea informatiile necesare.



In plus, imaginile pot fi accesate de pe calculator sau mobil daca exista conexiune Wi-Fi, ceea ce ofera un control sporit proprietarilor si salveaza minute sau secunde pretioase in cazul unor incidente.



Implementarea unui sistem BMS reduce costurile cu energia deoarece analizeaza informatiile primite iar pe baza acestora proprietarii cladirii pot determina solutii de eficientizare a consumului.



Toate aceste facilitati sunt integrate intr-un sistem BMS. In felul acesta, administratorii unei cladiri au control total asupra resurselor utilizate si a activitatii desfasurate.




Helinick - De 25 de ani alaturi de tine




Compania Helinick, cu o experienta de peste 25 de ani pe piata sistemelor de siguranta si solutiilor de securitate, va pun la dispozitie serviciile profesioniste de cea mai inalta calitate pentru a realiza o cladire de tip smart.



Tehnologia folosita, Metasys System, este conceputa de Johnson Controls si poate fi integrata in sistemul oricarei cladiri industriale, a unui hotel sau depozit etc.



Specialistii Helinick concept un sistem de managament complet al cladirii respective, de la faza incipienta, proiectarea, pana la montarea echipamentelor, setarea sistemului BMS, testarea acestuia si garantia.



Pentru informatii complete, ne puteti suna la oricare dintre numerele:

021 404 44 44

021 404 44 00

021 404 44 30

021 404 44 20



Sau ne puteti scrie pe mail, la adresa: office@helinick.ro

Accesati website-ul www.helinick.ro pentru mai multe detalii cu privire la sistemele BMS si celelalte produse si servicii disponibile.







AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Direcția Marketing – marketing@agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.