Helinick.ro - Esti mereu in siguranta cu sisteme de interfonie de ultima generatie

•  Business OTS
525 afişări

166f0ead-6ace-4d61-a6f4-5bd190ce3f23

In vremurile de demult, soldati inarmati si puternici pazeau poarta palatului, impiedicand orice primejdie sa ameninte locuitorii din interior. In prezent, progresul tehnologiei a facut posibila supravegherea exteriorului cladirilor prin sisteme de interfonie performante.

Cu ajutorul unui astfel de sistem puteti gestiona si avea control deplina in privinta persoanelor care intra in proprietatea dvs si puteti alege daca permiteti accesul acesteia in interior.

Pregatire profesionala si tehnologie avansata

Compania Helinik garanteaza siguranta oamenilor prin tehnologie de ultima generatie. Misiunea echipei de profesionisti este de a intelege si satisface cu profesionalism cerintele clientilor prin asigurarea unui pachet complex, care include:

—Gasirea solutiilor optime de securitate;
—Implementarea acestora;
—Mentinerea sigurantei pe o durata indelungata.

Solutiile tehnice si inteligente de securitate si sisteme de comunicare

Compania Helinick dispune de echipe de ingineri si tehnicieni care asigura:

—Sisteme de conferinta si congres sau sisteme de sonorizare si adresare publica — Echipamente care determina succesul unor evenimente de mare anvergura prin optimizarea sistemului de sonorizare in orice incapere;

—Sisteme de interfonie — Una din cele mai simple cai de comunicare, destinata unor scopuri diverse;

—Sisteme medicale tip 'Nurse Call' sau sistem apelare asistente — Faciliteaza comunicarea in spitale si clinici, in special intre pacient — asistenta — medic pentru transmiterea informatiilor in timp real.

Sporeste siguranta locuintei tale cu sisteme de interfonie profesionale

Compania Helinik pune la dispozitia celor interesati sisteme de interfonie, destinate cladirilor mari (sedii de firma, institutii publice, depozite etc) si locuintelor private.

Acest tip de sistem reprezinta o garantie a sigurantei, dar si o modalitate facila de comunicare: accesul intr-o cladire este permis in urma unei conversatii cu o persoana din interior sau pe baza de cartela.

Mai mult, compania dispune de cea mai avansata tehnologie in materie de sisteme de interfonie, care fac posibila punerea in legatura a apelurilor cu supravegherea video.

Acest tip de serviciu video face posibila vizualizarea persoanei care se afla in exterior, sporind securitatea proprietatii.

Avantaje:

—Reprezinta o modalitate facila de comunicare — Poti transmite o informatie cu usurinta unei persoane din alta camera sau dintr-un birou diferit;
—Instalarea se realizeaza foarte usor;
—Reprezinta o metoda inteligenta si eficienta de a pastra legatura cu alte persoane din aceeasi cladire;
—Poti raspunde la usa fara a te deplasa;
—Sporeste gradul de siguranta dintr-o cladire — Sistemul este construit in asa fel incat determina o conexiune intre usa principala, din exterior, si interioriul casei.
—Reduc tentativele de furt;
—Sunt realizate din materiale rezistente la acte de vandalism sau la conditii meteo extreme.

Date de contact

Compania Helinick este specializata in identificarea riscurilor care pot ameninta securitatea unei companii si isi concentreaza toate eforturile in gasirea de solutii personalizate pentru a reduce aceste riscuri.

Pentru realizarea acestor obiective, echipa utilizeaza echipamente performante si programe avansate. De asemenea, beneficiezi de servicii suplimentare pentru avizarea si aprobarea proiectelor de catre autoritati special desemnate.

Viziteaza website-ul companiei www.helinick.ro si alege cea mai buna solutie de securitate electronica pentru tine.

Pentru informatii suplimentare si consultanta, contacteaza unul dintre reprezentatii companiei la numarul de telefon:

Sau la adresa office@helinick.ro

Etichete: