COD GALBEN: 18-01-2018 ora 17 Intre 19 ianuarie, ora 0 se va semnala intensificări susținute ale vântului, ninsori în general moderate cantitativ și viscolite COD GALBEN: 19-01-2018 Intre 08:30 si 14:00 se va semnala intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 80...90 km/h in Județul Buzău;

Proiectul naţional Business rEvolution, organizat de Doingbusiness.ro, continuă în această toamnă cu 4 noi ediţii la Ploieşti (21 septembrie), Craiova (12 octombrie), Oradea (25 octombrie) şi Târgu Mureş (28 noiembrie). Într-o lume aflată în schimbare accelerată, conferinţele Business rEvolution - Digitalizarea: Trend sau Tsunami? ajută antreprenorii să desluşească mecanismele transformării digitale care agită economia în general şi mediul de afaceri în particular.

Evenimentele Business rEvolution au avut deja un impact asupra a mai mult de 500 de participanţi, din peste 20 de industrii, care au interacţionat direct cu experţi şi consultanţi din companii de top, la ediţiile organizate la Iaşi, Braşov, Bucureşti şi Arad în perioada martie - iunie 2017. Antreprenorii şi managerii români au aflat în cadrul acestor conferinţe informaţii relevante despre cum să îşi dezvolte companiile, ţinând pasul cu noile tendinţe.

Seria de conferinţe din această toamnă îşi propune să ilustreze modul în care lideri cu viziune din companii de succes îndrăznesc să depăşească tabu-urile şi convenţionalul şi să creeze noi modele de business. Aceştia vor impărtăşi expertiza lor în materie de digital, inovaţie, management performant, customer experience, fidelizarea şi motivarea angajaţilor, marketing targetat, big data, protecţia datelor personale, şi nu numai.

Conferinţele Business rEvolution - Digitalizarea: Trend sau Tsunami? sunt structurate în două sesiuni.

Prima sesiune este dedicată managementului performant prin inovaţie, iar cei mai buni experţi şi specialişti din companii de renume, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale vor veni alături de managerii şi antreprenorii prezenţi la conferinţă cu informaţii relevante din mediul de business şi cu exemple concrete pentru a-i ajuta în stabilirea perspectivelor privind strategia de creştere a companiilor locale, în contextul transformării digitale.

Cea de-a doua sesiune punctează şi descrie oportunităţile majore aduse de rEvoluţia digitală în dezvoltarea afacerilor, de la automatizarea proceselor şi activităţilor din companii, tendinţe şi strategii inovatoare în marketingul digital, până la impactul digitalizării şi tehnologiei în relaţia cu consumatorul.

Studiile de caz şi identificarea tendinţelor digitale vor face trecerea spre atelierul aplicat al evenimentelor, care va aduce în atenţia participanţilor strategiile cele mai potrivite pentru motivarea, atragerea şi reţinerea angajaţilor în era digitală.

Evenimentele vor fi moderate de jurnalistul Radu Soviani, care va prezenta raţionamente alternative la scenariile comune, folosind indicatori de avertizare timpurie care conturează cadrul economic naţional şi global pe termen mediu şi lung.

'Transformarea digitală înseamnă crearea de noi oportunităţi. Cu toate acestea, pentru a profita de aceste oportunităţi, trebuie să ne schimbăm modul de a gândi cu privire la inovaţie, deoarece nu mai este suficient să facem conexiuni între puncte deja existente. Mai degrabă, trebuie să identificăm şi să creăm altele noi. Trebuie să ne punem întrebările potrivite, înainte ca ele să fie puse de clienţii noştri, sau de concurenţă. Trebuie să anticipăm următorul punct în evoluţia business-ului, fără teama de eşec. Teama de eşec reprezintă o barieră în calea oportunităţilor' a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro

,,Principala problemă a companiilor din România nu mai este doar să îşi găsească clienţi, ci să îi satisfacă pe deplin pe cei existenţi'', este unul dintre mesajele cheie transmise şi confirmate de anterprenorii prezenţi la evenimentele Business (r)Evolution din prima jumătate a anului 2017. ,,De mâine vreau să fac altfel, şi voi incepe cu un exerciţiu de a uita modul clasic de a face afaceri'', a fost o altă provocare pentru manageri şi antreprenori lansată cadrul conferinţelor Doingbusiness.ro din această primăvară.

Participarea la evenimentele Business rEvolution - Digitalizarea: Trend sau Tsunami? este gratuită (în limita a doi reprezetanţi pentru fiecare companie înregistrată), iar înregistrarea pentru evenimentele din această toamnă de la Ploieşti, Craiova, Oradea şi Târgu Mureş se poate face pe http://new.doingbusiness.ro/evenimente, locurile fiind limitate.

Business rEvolution este organizat de Doingbusiness.ro în parteneriat cu Telekom România şi este susţinut de Alpha Bank, Edenred, Valoria Business Solutions.

Partenerii media ai seriei de evenimente sunt AGERPRES, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Cariere, spatiulconstruit.ro, RBE Connect, Prbox.ro, CalendarEvenimente, Manpres.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un concept de comunicare business to business, ce reuneşte informaţii despre oportunităţile din economia naţională, cu prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu, publicaţiile Romanian Business Digest şi Major Companies in Romania în variante print şi online, cât şi alte proiecte speciale de comunicare b2b.

Serviciile noastre includ: servicii de agenţie de evenimente, servicii de comunicare şi direct marketing - call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piaţă. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit şi Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate în 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate în 2016 de către Doingbusiness.ro sunt disponibile aici.