COD GALBEN: 23-01-2018 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala Ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Harghita, Județul Sibiu, Județul Mureș;

Omul ocupat împreună cu familia lui vor beneficia de cel mai bun tratament într-un număr minim de vizite.

Din respect pentru pacienţii noştri vom optimiza durata fiecărei vizite pentru a le oferi experienţa excepţională pe care o merită.

Noua Clinică DR. Leahu Caramfil este primul centru din România acreditat de Biotechnology Institute pentru folosirea tehnologiei revoluţionare PRGF Endoret de vindecare rapidă a pacientului cu ajutorul propriului sânge. De asemenea, recunoaşterea ca Centru de Excelenţă a venit şi din partea Bredent Medical pentru tehnologia fast&fixed, sistem de restaurare a întregii danturi în 24 de ore, dar şi din partea SIRONA pentru folosirea tehnologiei CEREC CAD/CAM prin care se realizează coroane şi faţete dentare din ceramică integrală într-o oră.

Astfel, Clinica Dr.Leahu Caramfil este singura clinică din Europa cu trei centre de excelenţă.

DR. IONUŢ LEAHU, owner and CEO: Îmi doresc să ducem excelenţa în tratarea pacientului şi dincolo de graniţele ţării. Avem echipă, avem tehnologie şi vom continua să creştem relaţii noi cu pacienţii.

Sub deviza Servicii integrate. Vizite puţine. Timp câştigat, Clinica Dr. Leahu Caramfil este dedicată oamenilor ocupaţi . Trăim în secolul vitezei, de foarte multe ori, sănătatea este pusă pe ultimul plan. Dar dacă nu mai este nevoie să facem acest lucru? Dacă o bună sănătate orală vine la pachet cu timp câştigat pentru tine şi familia sau prietenii tăi?

DR. IONUŢ LEAHU, owner&CEO: Ce înseamnă deschiderea celei de-a patra clinici? Înseamnă să ducem stomatologia la un alt nivel. Un nivel bazat pe performanţă, tehnologie, empatie, respect, pasiune şi viitor. Noua clinică oferă servicii medicale integrate, iar calitatea actului medical este garantată de către o echipă formată din medici de elită ce vor oferi servicii medicale de excepţie, caracterizate prin promptitudine şi profesionalism, precum şi de aparatură medicală de ultimă generaţie.

NOUA Clinică Dr. Leahu Caramfil pune la dispoziţia pacienţilor 8 săli de tratament, 2 Săli de planificare digitală şi un centru de imagistică 3D digital.

Peste 1, 5 milioane de euro a fost valoarea investiţiilor realizate de Clinicile Dr. Leahu pentru noul sediu din nordul Capitalei. Cea de-a patra clinică dentară Dr. Leahu Caramfil işi are sediul într-o cladire cu o suprafaţă de peste 900 de mp şi, ca şi în celelalte 3 clinici din reţea, şi aici pacienţii beneficiază de cele mai noi şi revoluţionare echipamente şi tehnologii existente în piaţa serviciilor de stomatologie din lume.

Obiectivul principal al Clinicilor Dr. Leahu este să ajungă în următorii trei ani pe primul loc în topul companiilor din România specializate în domeniul stomatologic.

Dr. IONUŢ LEAHU, owner&CEO: Pacienţii noştri merită tratamente de cea mai bună calitate la un preţ corect. Ceea ce este considerat astăzi lux trebuie să devină normalitate. Ne propunem să fim clinicile stomatologice care oferă sănătate reală pentru orice buget. Vom fi pe primul loc atunci când 51% din oamenii care merg la dentist se vor trata în cadrul clinicilor Dr. Leahu.