Clinica Dr. Leahu Caramfil: Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat

•  Business OTS
320 afişări

Peste 100 de reprezentanți ai Ministerului Sănătății, vedete tv, jucători ai echipei naționale de rugby, oameni de afaceri, jurnaliști, bloggeri și medici au fost prezenți la lansarea celei de-a patra clinici Dr. Leahu. Vom oferi și aici sănătate reală la prețuri rezonabile.

48c04750-7fc1-4175-9d00-f86a6e16abb4

Omul ocupat împreună cu familia lui vor beneficia de cel mai bun tratament într-un număr minim de vizite.

Din respect pentru pacienții noștri vom optimiza durata fiecărei vizite pentru a le oferi experiența excepțională pe care o merită.

Noua Clinică DR. Leahu Caramfil este primul centru din România acreditat de Biotechnology Institute pentru folosirea tehnologiei revoluționare PRGF Endoret de vindecare rapidă a pacientului cu ajutorul propriului sânge. De asemenea, recunoașterea ca Centru de Excelență a venit și din partea Bredent Medical pentru tehnologia fast&fixed, sistem de restaurare a întregii danturi în 24 de ore, dar și din partea SIRONA pentru folosirea tehnologiei CEREC CAD/CAM prin care se realizează coroane și fațete dentare din ceramică integrală într-o oră.

Astfel, Clinica Dr.Leahu Caramfil este singura clinică din Europa cu trei centre de excelență.

DR. IONUȚ LEAHU, owner and CEO: Îmi doresc să ducem excelența în tratarea pacientului și dincolo de granițele țării. Avem echipă, avem tehnologie și vom continua să creștem relații noi cu pacienții.

Sub deviza Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat, Clinica Dr. Leahu Caramfil este dedicată oamenilor ocupați . Trăim în secolul vitezei, de foarte multe ori, sănătatea este pusă pe ultimul plan. Dar dacă nu mai este nevoie să facem acest lucru? Dacă o bună sănătate orală vine la pachet cu timp câștigat pentru tine și familia sau prietenii tăi?

DR. IONUȚ LEAHU, owner&CEO: Ce înseamnă deschiderea celei de-a patra clinici? Înseamnă să ducem stomatologia la un alt nivel. Un nivel bazat pe performanță, tehnologie, empatie, respect, pasiune și viitor. Noua clinică oferă servicii medicale integrate, iar calitatea actului medical este garantată de către o echipă formată din medici de elită ce vor oferi servicii medicale de excepție, caracterizate prin promptitudine și profesionalism, precum și de aparatură medicală de ultimă generație.

NOUA Clinică Dr. Leahu Caramfil pune la dispoziția pacienților 8 săli de tratament, 2 Săli de planificare digitală și un centru de imagistică 3D digital.
Peste 1, 5 milioane de euro a fost valoarea investițiilor realizate de Clinicile Dr. Leahu pentru noul sediu din nordul Capitalei. Cea de-a patra clinică dentară Dr. Leahu Caramfil iși are sediul într-o cladire cu o suprafață de peste 900 de mp și, ca și în celelalte 3 clinici din rețea, și aici pacienții beneficiază de cele mai noi și revoluționare echipamente și tehnologii existente în piața serviciilor de stomatologie din lume.

Obiectivul principal al Clinicilor Dr. Leahu este să ajungă în următorii trei ani pe primul loc în topul companiilor din România specializate în domeniul stomatologic.

Dr. IONUȚ LEAHU, owner&CEO: Pacienții noștri merită tratamente de cea mai bună calitate la un preț corect. Ceea ce este considerat astăzi lux trebuie să devină normalitate. Ne propunem să fim clinicile stomatologice care oferă sănătate reală pentru orice buget. Vom fi pe primul loc atunci când 51% din oamenii care merg la dentist se vor trata în cadrul clinicilor Dr. Leahu.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau