Campania ECOTIC 'Orașe Curate' ia startul în Bragadiru

 •  Business OTS
108 afişări

7733628e-acf3-4055-98e9-63ddd5095d5c

Pe 17 iulie 2017, 'Orașe Curate', campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, ia startul în Bragadiru. Campania încurajează locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la punctele de colectare amplasate temporar.
Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Bragadiru și Salserv Ecosistem, continuă campania 'Orașe Curate'. După trecerea prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamț și Galați, între 17 — 22 iulie 2017, locuitorii din Bragadiru vor fi informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Bragadiru care va preda un deșeu de minim 5 kg cumulate la punctele de colectare municipale va primi un premiu instant. Punctele de colectare sunt amplasate după cum urmează:
—în fața Casei de Cultura Mihai Eminescu
—Strada Coralului, Cartier Scandinavia în zona parcului

Programul de funcționare al punctelor de colectare din Bragadiru este de luni până vineri, între orele 10:00 — 16:00, și sâmbătă, între orele 9:00 — 14:00.
Campania din Bragadiru continuă, în anul 2017, programul național 'Orașe Curate', un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.
Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

......................................
Despre ECOTIC:
ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 600 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 100.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizației ECOTIC, precum și pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe