COD GALBEN: 23-01-2018 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala Ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Harghita, Județul Sibiu, Județul Mureș;

Pe 17 iulie 2017, 'Oraşe Curate', campania naţională ECOTIC dedicată colectării electricelor şi electronicelor uzate din mediul urban, ia startul în Bragadiru. Campania încurajează locuitorii să vină şi să predea corect echipamentele electrice şi electronice uzate la punctele de colectare amplasate temporar.

Organizaţia ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Bragadiru şi Salserv Ecosistem, continuă campania 'Oraşe Curate'. După trecerea prin Botoşani, Filiaşi, Târgu Mureş, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamţ şi Galaţi, între 17 - 22 iulie 2017, locuitorii din Bragadiru vor fi informaţi şi încurajaţi să devină conştienţi de problema deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) şi de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Bragadiru care va preda un deşeu de minim 5 kg cumulate la punctele de colectare municipale va primi un premiu instant. Punctele de colectare sunt amplasate după cum urmează:

- în faţa Casei de Cultura Mihai Eminescu

- Strada Coralului, Cartier Scandinavia în zona parcului

Programul de funcţionare al punctelor de colectare din Bragadiru este de luni până vineri, între orele 10:00 - 16:00, şi sâmbătă, între orele 9:00 - 14:00.

Campania din Bragadiru continuă, în anul 2017, programul naţional 'Oraşe Curate', un program itinerant al Organizaţiei ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

......................................

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizaţie colectivă nonprofit care gestionează deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE) în numele a peste 600 de producători şi importatori afiliaţi. ECOTIC asigură şi supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare şi reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 100.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanţa promptă şi specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii şi acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiţi pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată Organizaţiei ECOTIC, precum şi pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.