COD GALBEN: 16-01-2018 ora 12 Intre 16 ianuarie, ora 17 - 17 ianuarie, ora 20 se va semnala 16 ianuarie, ora 12 – 17 ianuarie, ora 20Fenomene vizate COD GALBEN: 17-01-2018 Intre 08:15 si 11:00 se va semnala Ploi cu caracter torențial care vor cumula local 25-35 l/mp in Județul Timiş, Județul Arad;

Dr. Erikstein va vorbi despre provocările recente şi despre proiectele de viitor ale Spitalului Universitar Oslo, în calitate de Keynote Speaker, la ROHO 2017 - Romanian Hospital Convention, care va avea loc pe 5 octombrie, la Radisson Blu Hotel din Bucureşti.

Cea de-a doua ediţie ROHO, amplu eveniment internaţional dedicat calităţii actului medical, va reuni şi în acest an peste 350 de directori medicali, şefi de secţii clinice şi manageri ai principalelor spitale din România, speakeri invitaţi şi specialişti internaţionali din 15 şări, alături de companii cu soluţii pentru creşterea calităţii actului medical.

Convenţia promovează exemple de succes şi bune practici din activitatea clinică şi de management medical, împreună cu soluţii pentru creşterea calităţii actului medical.

Programul ROHO 2017 cuprinde o amplă serie de conferinţe tematice, o dezbatere internaţională despre sistemele medicale din regiune şi o expoziţie specializată dedicată companiilor de profil.

Mai multe pe www.roho.com.ro şi pe www.facebook.com/SpatiulMedical

Contact: health@borocommunication.ro

ROHO - Romanian Hospital Convention este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION, parte a proiectelor internaţionale de comunicare alături de RALF - Forumul Marilor Fermieri (www.ralf.com.ro), Building Education Bucharest International Forum (www.building-education) sau Building Health Bucharest International Forum (www.building-health.ro). Mai multe pe www.borocommunication.ro şi pe www.facebook.com/BOROCOMMUNICATION/