Signature Braşov a montat PARTERUL clădirii Manhattan în mai puţin de o zi. Este o performanţă notabilă pentru piaţa construcţiilor, având în vedere că în 8 ore s-au montat 13 apartamente. Tehnologia a fost adaptată şi pusă în practică de către o echipă de profesionişti, pentru realizarea uneia din cele mai atrăgătoare proiecte de dezvoltare imobiliară din Braşov.

Proiectul este în lucru, cele trei niveluri de parcare subterană sunt finalizate, parterul s-a montat în 8 ore şi în următoarea perioadă urmează finalizarea blocului, prima clădire dezvoltată, ce va întâmpina locatarii în cele 195 de apartamente dispuse pe 16 niveluri (P+14+ETH).

Vânzarea apartamentelor continuă, încă la preţurile în fază de proiect.

Cele două apartamente la dimensiune reală pot fi vizitate cu programare.

Contactaţi echipa Signature Braşov pentru informaţii la telefon 0720 11 55 33, sau la biroul de vânzări situat în Braşov Business Park, mezanin.

Mai multe detalii despre Signature Brasov

Proiectul Signature este unic prin designul în stil newyorkez, cu spaţii largi de locuit, gândite pentru confortul clientului, ferestrele tip cortină pe toata înălţimea peretelui şi unul din cele mai moderne şi elegante moduri de încălzire şi răcire, sistemul HVAC, fără calorifere care să încarce spaţiul de locuit. Clasa energetică A şi conceptul Smart Home, precum şi finisajele interioare de lux: tavane extensibile, iluminate cu LED, tapete constructive anti-crack decorate cu vopsea lavabilă, pereţi baie placaţi cu ceramică şi cu oglindă, pardoseli camere- parchet laminat import şi băi ceramică import, la fel ca şi obiectele sanitare, uşile de interior impresionante, cu înălţimi de 2.4 m, asortate ca finisaj parchetului, definesc Signature Brasov ca fiind diferit, inteligent, cool şi accesibil ca preţ. Toate detaliile legate de proiectul Signature Brasov se regăsesc pe site-ul companiei, www.signaturebrasov.ro

Dezvoltat într-una din zonele care au înregistrat o dezvoltare rapidă, la câţiva paşi de unele din cele mai bune magazine de retail din Braşov (Carrefour, Media Galaxy, Praktiker, Bricostore, Kaufland, Decathlon, DM, Mobexpert etc), Signature oferă un loc de joacă privat pentru copii, cu cafenea şi bistro şi în acelaşi timp are acces facil la toate mijloacele de transport în comun, centre de business şi restaurante.

SIGNATURE REAL ESTATE SRL reprezintă rezultatul unui parteneriat româno-anglo-american, având ca şi aport financiar un puternic investitor din New York. Proiectul beneficiază de o execuţie de calitate superioară, la standarde vest-europene, precum si stabilitate financiara pentru a securiza toate plăţile în avans.

Proiect construit în România, Signature este o combinaţie impresionantă de perfecţiune britanică, design italian şi măiestrie românească la preţuri accesibile.

Echipa de vânzari Signature Brasov îşi întâmpină clienţii de luni până vineri între orele

9 şi 18, la mezaninul clădirii Brasov Business Park, biroul nr. 3.

Signature Brasov comunică online cu cei interesati de proiect atât pe www.signaturebrasov.ro, Facebook/Signature Brasov, cât şi pe Instagram, Twitter, YouTube

Ana - Madalina MARCU: Manager de vânzări al proiectului Signature Brasov, coordonator şi responsabil al echipei de vânzări şi al campaniei de marketing.

Horia PĂLĂŞAN: antreprenor de succes al Braşovului, unul din investitorii Signature Brasov. A manifestat un interes deosebit pentru investiţii în proiecte rezidenţiale ale Braşovului şi ale României. Este unul din cei doi CEO ai Signature Real Estate.

Avi ZIKRY: Unul din investitorii şi managerii de mare succes ai New York-ului; investitorul principal al proiectului Signature Brasov.

Efraim KANDINOV: Om de afaceri cu vastă experienţă în diverse domenii ale businessului, cum ar fi brokeraj, imobiliare şi comerţul cu diamante. Relocat la Braşov, acţionează ca CEO al Signature Real Estate SRL.

Klaus SCHLOEGL: Consultant de business prezent în lumea afacerilor din România încă din 2010, membru în board-ul corporaţiei din Marea Britanie care dezvoltă proiectul Signature Brasov.

Prof. Dr. Manole-Stelian SERBULEA: Prof. Dr. Ing. Manole-Stelian ŞERBULEA este coordonatorul tehnic al proiectului Signature Brasov. Este profesor universitar în Departamentul de Geotehnică şi Fundaţii din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, având un palmares de 37 de publicaţii ştiinţifice în literatura de specialitate, precum şi 7 cărţi tehnice. Prof. Şerbulea este atât Verificator Tehnic cât şi Expert Tehnic autorizat în domeniul Af, fiind specializat în fundaţii, structuri de sprijin şi modelare numerică. Ca formare profesională, Prof. Şerbulea a absolvit Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, are două cursuri de Master: Management în Construcţii, respectiv Inginerie Geotehnică, iar doctoratul l-a obţinut în anul 2006.

Ana - Madalina MARCU

Manager de vânzări