SIVECO o dă în judecată pe Ana Maria Pătru

 •  Business OTS
510 afişări

SIVECO România a înaintat vineri, 16 iunie a.c., chemarea în judecată a doamnei Ana Maria Pătru, ca urmare a lansării unor afirmații neadevărate în spațiul public, de natură să prejudicieze reputația companiei. Prin afirmațiile mincinoase făcute de doamna Ana Maria Pătru, cu rea intenție, reputația noastră pe piața produselor și serviciilor de software industrial a fost grav pusă în discuție.

574c4dcd-9bb5-431b-8be4-9836960306bd

SIVECO este o companie privată care în 25 de ani de activitate a devenit cel mai mare producător român de software industrial. Suntem în mod constant plasați pe locul I al clasamentelor specifice industriei noastre, avem parteneriate încheiate cu cele mai prestigioase companii străine din domeniu și am avut onoarea să fim selectați ca furnizori de peste 1500 de clienți din 27 de țări de pe 4 continente. Am obținut peste 200 de premii dintre cele mai prestigioase, iar firma noastră este singura din România care a fost selecționată ca prim contractant de către Comisia Europeană.

SIVECO România face astfel demersurile necesare în vederea apărării intereselor sale și ale acționarilor săi și solicită ca instanța să constate încălcarea drepturilor noastre patrimoniale și nepatrimoniale prin afirmațiile doamnei Ana Maria Pătru, răspândite în spațiul public, și să o oblige să se abțină de la formularea unor astfel de acuzații sub sancțiunea unor daune.

De asemenea, cerem daune morale în valoare de 450.000 de lei, pentru repararea prejudiciului nepatrimonial produs prin atingerea adusă dreptului la onoare, demnitate, reputație și imagine și obligarea doamnei Ana Maria Pătru să publice în trei ziare de largă circulație, pe cheltuială proprie, scuzele publice și hotărârea pronunțată de instanța de judecată, alături de obligarea acesteia la suportarea cheltuielilor de judecată ocazionate de prezentul demers procesual.

Biroul de presă SIVECO Romania
birouldepresa@siveco.ro
tel.: 4021-302.33.00,
fax: 4021-302.33.91

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe