COD GALBEN: 16-01-2018 ora 12 Intre 16 ianuarie, ora 17 - 17 ianuarie, ora 20 se va semnala 16 ianuarie, ora 12 – 17 ianuarie, ora 20Fenomene vizate

Vrei sa iti cumperi o masina Mercedes, dar preturile masinilor disponibile direct la reprezentanta sunt uriase, in comparatie cu posibilitatile tale? Nicio problema! Daca vei accesa aceste autoturisme Mercedes de vanzare cu siguranta te vei bucura de reduceri considerabile datorita promotiilor existente intr-unul din cele mai mari parcuri auto online din Romania.

Cu masinile vandute de Leasing Automobile nu veti avea niciun fel de surpriza. Ceea ce cumparati este de calitate, verificat si garantat de echipa specializata a companiei.

Brandul Mercedes - Descopera alternativele impuse de compania Leasing Automobile

De-a lungul anilor, Mercedes s-a impus pe piata auto ca fiind brandul de masini care imbina luxul cu siguranta, inovatia cu calitatea. Considerat un brand de lux, un model Mercedes de vanzare nou este destul de scump. Alternativele, in cazul in care va doriti o astfel de masina germana cu traditie, sunt masinile second hand.

Mediul online 'abunda' in oferte de Mercedes de vanzare, insa nu toate sunt ceea ce par a fi. Unele modele de Mercedes vin la preturi prea mici datorita calitatii scazute a unei astfel de masini, altele sunt departe de a fi in realitate asa cum sunt prezentate.

Daca vreti sa nu aveti surprize atunci cand cautati un model Mercedes second hand de vanzare, apelati cu incredere la serviciile companiei Leasing Automobile. Veti avea din start siguranta ca masina cumparata este functionala, iar pretul este unul raportat la vechimea si numarul de kilometri reali inregistrati.

Caracteristici - Mercedes model CLS 350

Puteti achizitiona un Mercedes model CLS 350, fabricat in 2012, cu un numar de 208 000 kilometri la bord, cutie de viteze automata, cu tara de origine in Germania, la pretul de 21 990 euro fara TVA.

Persoanele juridice pot achizitiona acest model de Mercedes de vanzare si prin leasing. Masina are motorizare bluetec, line assist, pilot automat cu speed tronic, tapiterie piele integrala, proiectoare ceata, jante aliaj, lumini ambientale, precum si multe alte dotari.

Cu TVA-ul inclus, pretul acestui Mercedes de vanzare ajunge la 26 168 de euro.

Mercedes-Benz C180 - Masina de lux la un pret special

Un alt model de Mercedes de vanzare disponibil in parcul auto Leasing Automobile este modelul Mercedes-Benz C180, fabricat in 2011, cu un rulaj de 204 000 km, norma euro 5, caroserie berlina, combustibil Diesel, culoare albastra.

Pretul acestei masini second hand este de 11 990 euro si poate fi achizitionat prin creditare auto de catre persoanele fizice si leasing auto de catre firme.

De asemenea, viitorii clienti au posibilitatea de a cumpara masina si prin intermediul serviciilor de schimburi auto, in cazul in care detin o masina mai veche si vreti sa o inlocuiti cu acest Mercedes.

Leasing Automobile va asigura o multime de alte modele similare de automobile Mercedes la preturi avantajoase.

Date de contact

Vizitati website-ul leasingautomobile.ro pentru a vizualiza toate ofertele masinilor second hand disponibile in showroom-urile din orasele Arad si Galati.

Pentru informatii suplimentare telefonati la unul dintre numerele de telefon:

0741 41 44 88 sau 0741 41 44