La Arad, Doingbusiness.ro încheie prima parte a seriei de conferințe naționale Business (r)Evolution

•  Business OTS
190 afişări

e10de721-6c4e-4bc6-9917-3ab53cfb16b3

Doingbusiness.ro a organizat în data de 14 iunie 2017, la Arad, cea de-a 4 conferință regională a proiectului național Business (r)Evolution, proiect care a inclus anterior mediul de afaceri local din Brașov, București și Iași. La cele 4 conferințe din acest an au participat peste 500 de antreprenori care cumulează o cifră de afaceri de peste un miliard de Euro.

,,Evenimentul național de afaceri pe care îl organizăm pentru al șaptelea an consecutiv prin conferințe regionale a dovedit și în 2017 că reprezintă proiectul de suflet al mediului de afaceri din România. Anul acesta am lansat o provocare: care sunt soluțiile pe care mediul de afaceri local trebuie să la cunoască și să le accepte, soluții digitale și de consultanță de afaceri, cu alte cuvinte, (r)evoluția modului de a face afaceri, în contextul internațional în care ,,foarte improbabilul'' devine realitate. așa cum vedem de la începutul anului și până la evenimentele din aceste zile'', a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

,,Aproape 100 de oameni de afaceri și antreprenori locali au reprezentat audiența noastră extrem de deschisă și interesată, care a răspuns prin interactivitate cum nu am mai văzut la Arad și printr-un interes excepțional soluțiilor prezentate în conferință. Oamenii știu că informația este materia primă pentru afaceri și și-o doresc repede, individualizată și completă. Iar Business (r)Evolution exact asta face'' spune jurnalistul Radu Soviani, moderatorul conferinței.

Evenimentul a fost deschis de reprezentantul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad — Cimi Enache și a continuat cu prezentarea modificărilor fiscale din 2017, în materie de TVA, susținută de Adriana Costea — Tax Senior Manager — PwC România.
Cel mai ridicat interes manifestat prin interactivitate a fost atunci când Laura Sachelarie, reprezentantul Telekom România a dezvăluit audienței soluțiile adaptate pentru afaceri, oferind imediat celor care au adresat întrebări, soluții Telekom pentru dezvoltarea propriilor afaceri, în contextul revoluției digitale.

Dumitru Ion, CEO Kompass Romania, a prezentat în premieră pentru Business (r)Evolution, la Arad, modalități inovatoare de generare de vânzări cu aplicații BIG Data. Altfel spus, ce trebuie să folosească anterprenorii și mai ales cum să folosească ,,oceanul informațional'' nelimitat astfel încât, separând informația nenecesară și folosind doar pe cea esențială, să își dezvolte afacerile, în mod inteligent și eficient.

Întrucât criza de forță de muncă a fost identificată acum de participanții de la Arad drept principala problemă a mediului de afaceri, soluțiile prezentate de Mihaela Breaz — CNIPMMR Arad—, Elena Badea și Alexandra Cernian — Valoria, au fost foarte apreciate de audiență. Soluțiile s-au referit la responsabilizarea angajaților din companii, cum să atragi și să motivezi angajații și cum pot folosi companiile strategiile de conținut în social media.
,,Eu sunt Auto Schunn'' a răspuns Jurgen Schunn, Președintele Auto Schunn România, la întrebarea moderatorului dacă, după 30 de ani de la fondarea companiei, consideră că lucrează de 30 de ani pentru firmă sau de 30 ani deține compania, prezentând evoluția afacerii sale de la idee până la o cifră de afaceri anuală de 60 de milioane de Euro.

Business (r)Evolution Arad a fost organizat de Doingbusiness.ro cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad si CNIPMMR—Arad, in parteneriat cu Telekom Romania, si sustinut de Alpha Bank, PwC și Valoria. Partenerii media ai evenimentului de la Arad sunt: Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, calendarevenimente.ro, spatiulconstruit.ro, RBE Connect, Prbox.ro, arad24.net, MANPRES, aradeni.ro, timisoreni.ro. După conferința de la Arad, Business (r)Evolution va continua în toamnă cu noi ediții la Târgu Mureș, Craiova, Piatra Neamț și Oradea.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing — call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate în 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate în 2016 de către doingbusiness.ro sunt disponibile aici.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau