Şi în a treia seară a acestui eveniment exlusivist de modă, Sala Voievozilor din Palatul Culturii Ia?i a fost locul de reuniune a personalităţilor invitate din mediul business şi cultural din România şi străinătate.

STEPHAN PELGER, unul dintre cei mai cunoscuţi şi admiraţi designeri din România, a deschis seara a treia Kasta Morrely Fashion Week la Palatul Culturii. După numeroase prezentări de modă pe podiumurile din New York, Paris, Berlin şi Londra, celebrul nostru designer a venit la Iaşi pentru a prezenta noua colecţie toamnă/iarnă '17/'18 din linia Basic by Stephan Pelger.

Festivalul a continuat cu un brand invitat special din Austria. CLAUS TYLER din VIENA şi-a prezentat în premieră colecţia toamnă/iarnă '17/'18 "Liquid Crystal". Claus Tyler şi-a lansat colecţiile anterioare la evenimente de prestigiu precum Vienna Fashion Week sau Couture Salon din cadrul Viennese Opera Ball.

Cunoscuta casă de modă portugheză A MONTRA V.I.P. şi-a lansat colecţia de sezon. A Montra VIP colaborează şi cu diverşi designeri internaţionali din Franţa, Anglia, Spania, Germania, Italia, SUA şi este liderul de piaţă în Lisabona în vânzarea rochiilor de seară şi pentru evenimente speciale.

ATELIER GLAM din Iaşi a lansat şi la această ediţie, o nouă colecţie intitulată "Euforia", cu rochii pentru ocazii speciale, cocktail sau petreceri, confecţionate din materiale fine în culori vii la care se adaugă detalii din dantelă cusute manual.

Seara a continuat cu un moment special Teatru de Modă "World Fashion Time" pregătit de Programul de Leadership KASTA MORRELY KIDS.

Designerul LIANA SZILAGYI din Satu Mare şi-a prezentat în premieră colecţia 'Glamour by Liana Szilagyi'. Materialele calitative, finisajele atent realizate şi cromatica ce oscilează între auriu, negru, roz pudrat potenţează strălucirea şi eleganţa caracteristică liniei de designer.

LA BELLE ROBE din Iaşi, cu designerul ALINA GHERMAN, au sărbătorit debutul scenic la Kasta Morrely Fashion Week 2017, cu o colecţie plină de strălucire şi culoare, intitulată 'Brillant'.

Designerul REBECA COTRĂU din Oradea şi-a lansat noua sa colecţie. Absolventă a Facultăţii de Textile şi Pielărie din Oradea, designerul consideră că în creaţiile sale se poate regăsi orice femeie, indiferent dacă este sobră sau nonconformistă.

Seara a treia Kasta Morrely Fashion Week s-a încheiat cu DAHLIA COUTURE din Câmpina, designer DELIA LAZĂR, care şi-a lansat noua sa colecţie cu rochii de mirese 'Reve de Satin'. De-a lungul anilor, ţinutele ce poartă semnătura Dahlia Couture au încântat şi cele mai rafinate şi sofisticate gusturi, atât prin calitatea excepţională a materialelor, cât şi prin acurateţea croiului.

După încheierea celei de-a treia seri Kasta Morrely Fashion Week tot publicul spectator s-a putut bucura în continuare de cadrul feeric al Palatului Culturii Iaşi în cadrul recepţiei ce a urmat.

Aflat sub motto-ul "Împreună dezvoltăm România", proiectul Kasta Morrely Fashion Week are ca scop promovarea voluntariatului, cetăţeniei active şi rolului civilizator al industriilor creative.

Organizator: Asociaţia Kasta Morrely

Co-organizator: Primăria Municipiului Iaşi

Partener principal: BETTY ICE

Maşina oficială: BMW Apan Motors