Ziua trei a celui mai așteptat Festival Internațional de Modă desfășurat în orașul Iași

•  Business OTS
1044 afişări

Orașul Iași a fost pentru a patra oară consecutiv gazda festivalului internațional de modă Kasta Morrely Fashion Week. Organizatorii au dedicat anul acesta manifestările artistice din cadrul festivalului, sărbătoririi a 10 ani de la realizarea Standardului Ocupațional legalizat Organizator Spectacole.

0bab5d4d-95a7-4a27-a5e7-95ec1f38f080

Și în a treia seară a acestui eveniment exlusivist de modă, Sala Voievozilor din Palatul Culturii Ia?i a fost locul de reuniune a personalităților invitate din mediul business și cultural din România și străinătate.

STEPHAN PELGER, unul dintre cei mai cunoscuți și admirați designeri din România, a deschis seara a treia Kasta Morrely Fashion Week la Palatul Culturii. După numeroase prezentări de modă pe podiumurile din New York, Paris, Berlin și Londra, celebrul nostru designer a venit la Iași pentru a prezenta noua colecție toamnă/iarnă '17/'18 din linia Basic by Stephan Pelger.

Festivalul a continuat cu un brand invitat special din Austria. CLAUS TYLER din VIENA și-a prezentat în premieră colecția toamnă/iarnă '17/'18 "Liquid Crystal". Claus Tyler și-a lansat colecțiile anterioare la evenimente de prestigiu precum Vienna Fashion Week sau Couture Salon din cadrul Viennese Opera Ball.

Cunoscuta casă de modă portugheză A MONTRA V.I.P. și-a lansat colecția de sezon. A Montra VIP colaborează și cu diverși designeri internaționali din Franța, Anglia, Spania, Germania, Italia, SUA și este liderul de piață în Lisabona în vânzarea rochiilor de seară și pentru evenimente speciale.

ATELIER GLAM din Iași a lansat și la această ediție, o nouă colecție intitulată "Euforia", cu rochii pentru ocazii speciale, cocktail sau petreceri, confecționate din materiale fine în culori vii la care se adaugă detalii din dantelă cusute manual.

Seara a continuat cu un moment special Teatru de Modă "World Fashion Time" pregătit de Programul de Leadership KASTA MORRELY KIDS.

Designerul LIANA SZILAGYI din Satu Mare și-a prezentat în premieră colecția 'Glamour by Liana Szilagyi'. Materialele calitative, finisajele atent realizate și cromatica ce oscilează între auriu, negru, roz pudrat potențează strălucirea și eleganța caracteristică liniei de designer.

LA BELLE ROBE din Iași, cu designerul ALINA GHERMAN, au sărbătorit debutul scenic la Kasta Morrely Fashion Week 2017, cu o colecție plină de strălucire și culoare, intitulată 'Brillant'.

Designerul REBECA COTRĂU din Oradea și-a lansat noua sa colecție. Absolventă a Facultății de Textile și Pielărie din Oradea, designerul consideră că în creațiile sale se poate regăsi orice femeie, indiferent dacă este sobră sau nonconformistă.

Seara a treia Kasta Morrely Fashion Week s-a încheiat cu DAHLIA COUTURE din Câmpina, designer DELIA LAZĂR, care și-a lansat noua sa colecție cu rochii de mirese 'Reve de Satin'. De-a lungul anilor, ținutele ce poartă semnătura Dahlia Couture au încântat și cele mai rafinate și sofisticate gusturi, atât prin calitatea excepțională a materialelor, cât și prin acuratețea croiului.

După încheierea celei de-a treia seri Kasta Morrely Fashion Week tot publicul spectator s-a putut bucura în continuare de cadrul feeric al Palatului Culturii Iași în cadrul recepției ce a urmat.

Aflat sub motto-ul "Împreună dezvoltăm România", proiectul Kasta Morrely Fashion Week are ca scop promovarea voluntariatului, cetățeniei active și rolului civilizator al industriilor creative.
Organizator: Asociația Kasta Morrely
Co-organizator: Primăria Municipiului Iași
Partener principal: BETTY ICE
Mașina oficială: BMW Apan Motors