CommaTECH Romania - Principalul tau furnizor si partener pentru piese de schimb si accesorii pentru utilaje constructii

•  Business OTS
1272 afişări

Deoarece piata constructiilor rezidentiale se afla intr-o continua ascensiune, cererea de utilaje terasiere este foarte ridicata.

8c108c7e-a579-4c86-93a3-f61bec0a2de8

CommaTECH este una dintre pricipalele companii romanesti care importa piese de schimb after-market si accesorii diverse pentru utilajele mari de constructii terasiere, fabricate de catre producatori recunoscuti international precum Komatsu, Caterpillar, Terex, JCB sau New Holland.

Cu o experienta de peste un sfert de secol, compania reuseste prin cele 2 depozite din Iasi si Bucuresti cat si prin magazinul din Chisinau, sa asigure livrarea prompta a pieselor de schimb pentru:
—Excavatoare;
—Buldozere;
—Compactoare;
—Buldoexcavatoare;
—Incarcatoare frontale etc.

Clientii beneficiaza de suport tehnic gratuit timp de 12 ore in fiecare zi, livrare in 24/48 h in toata tara, precum si retur gratuit in cel mult 7 zile.

Caterpillar — Cel mai mare producator de utilaje de constructii din lume

Caterpillar, un mare colos industrial din America, reprezinta unul dintre cei mai importanti colaboratori ai CommaTECH si unul dintre furnizorii de baza ai companiei.

Marele producator american isi are originea in anul 1925, cand Benjamin Holt si Daniel Best, doi constructori de utilaje pentru sectorul agricol, decid sa-si uneasca fortele cu scopul de a contribui la dezvoltarea productivitatii muncilor agricole.
Deoarece la acel moment principalul motor de dezvoltare economica era agrcultura, cei doi au inceput sa investeasa in utilaje menite sa usureze munca oamenilor si sa obtina mai multa performanta, intr-un timp mai scurt.

Astfel, in anul 1904, Benjamin Holt a pus bazele primului buldozer pe senile, dupa care au urmat numeroase alte utilaje.
In 1925, cei doi parteneri fuzioneaza sub numele 'Caterpillar Tractor CO', o alegere inspirata, ce avea sa le aduca succesul pe plan mondial cativa ani mai tarziu.
De-a lungul timpului, in ordine cronologica, compania a lansat tractorul pe senile Diesel CAT 'SIXTY', primul greder, primele screpere si incarcatoarele frontale pe senile/roti, primul excavator hidraulic, dra si alte  utilaje.

In prezent, CAT reuneste peste 400 de utilaje realizate in 110 fabrici din Europa, Asia, S.U.A si America de Sud.

Ce fel de produse asigura CommaTECH?

Cei care isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile sau industriale, pot beneficia de o gama larga de piese pentru utilaje grele, precum:
— Senile din otel — Pe care compania le importa sunt  tratate termic dupa turnare. Aceata procedura permite acordarea unei garantii de 3000 de ore de functionare pentru lanturile  lubrefiate si de 1500 de ore de functionare pentru orice alta piesa de cale de rulare;
—Senile cauciuc — Sunt produse in banda continua de cauciuc cu insertie de otel. Aceasta tehnologie asigura pentru senile cauciuc echilibrul intre rezistenta si flexibilitate ceea ce conduce la micsorarea uzurii si cresterea rezistentei si eficientei pe durata exploatarii.

Insertia metalica este imbracata intr-o camasa de fibre compozite care protejeaza cauciucul de interactiunea directa cu otelul. Straturile succesive de cauciuc maresc durata de exploatare pentru senila cauciuc si absorb socurile conducand la deplasarea lina a utilajului pe senile cauciuc.

In depozitul din Bucuresti compania are cel mai mare stoc de senile din cauciuc din Romania, reusind sa acopere necesitatile a peste 500 de modele de miniexcavatoare;
—Piese pentru motoare — De origine si after-market pentru marcile Perkins, Deutz, Caterpillar, Komatsu, Kubota, Yanmar. Aceasta categorie este alcatuita dintr-o gama variata de produse, precum garnituri, chiuloase, bucse, pinioane, filtre, conducte carburant, pompe ulei si multe altele.
Piesele alternative furnizate de CommaTECH au aceeasi garantie cu piesele originale si un cost cu mult mai mic;
—Piese pentru ciocane hidraulice — Krupp, Atlas Copco, Furukawa,  Montabert, Rammer, Rotair , Promove, Socomec si multe altele. In depozitul din Bucuresti compania tine cel mai mare stoc ce cuie de picon din tara;
—Transmisii finale si piese pentru reparat transmisii finale pentru o larga varietate de excavatoare.
Din categoria accesoriilor pentru utilaje:
—Ciocane hidraulice;
—Cupe;
—Accesorii demolare;
—Accesorii manipulare;
—Mini-incarcatoare;
—Perii;
—Placi compactoare.

Toate aceste produse sunt disponibile atat pentru utilajele Caterpillar, cat si pentru alti producatori de talie mondiala.

CommaTECH — Investitii pe termen lung pentru dezvoltarea sectorului  constructiilor

Constructorii trebuie sa tina pasul cu tehnologia de ultima ora pentru a pune bazele unor constructii rezistente, adaptate cerintelor arhitecturale actuale.

CommaTECH asigura cele mai moderne utilaje de constructii terasiere, fabricate de catre companii recunoscute in intreaga lume.

Date de contact

Pentru detalii suplimentare, accesati website-ul www.commatech.ro sau discutati cu reprezentantii companiei la numerele de telefon:

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau