COMUNICAT DE PRESA

•  Business OTS
233 afişări

f72cb6c4-9d9b-4bd8-95f1-5262e1160eee

Publicațiile specializate Agenda Construcțiilor și Fereastra organizează, la data de 23 mai 2017, 'Conferința Internațională despre Construcții Sustenabile și Eficiență Energetică EURO-Construcții' și 'Conferința Internațională despre Sisteme de Tâmplărie și Fațade EURO-Fereastra'. Evenimentele vor fi urmate de o festivitate de premiere, în cadrul cărora vor fi decernate Trofeul EURO-Construcții 2017, respectiv Trofeul EURO-Fereastra 2017 și vor fi înmânate Diplome de Excelență pentru a răsplăti excelența în afaceri a companiilor active în aceste domenii și în sectoarele conexe.

Evenimentele vor avea loc la Hotel Radisson Blu, Sala Atlas, începând cu ora 8:00.

În cadrul conferințelor vor fi abordate teme referitoare la perspectivele pieței de construcții și sectorului de tâmplărie din România /UE, în contextul necesității alinierii la standardele europene referitoare la eficiența energetică, respectiv dezvoltarea durabilă. De asemenea, vor fi prezentate tendințele actuale și potențiale pe plan intern /internațional și principalele direcții de acțiune până în anul 2030. Un subiect de actualitate îl reprezintă, în contextul actual, modificările legislației de protecție la foc și impactul acestora asupra construcțiilor. Printre conferențiari se află oficiali ai administrațiilor centrale și locale, reprezentanți ai unor institute de cercetare specializate din Europa, precum și ai principalelor asociații /patronate din construcții, instalații și arhitectură. Participă peste 400 de invitați, reprezentând factori de decizie din partea autorităților și companiilor importante din domeniu.

Manifestările se derulează sub auspiciile parteneriatelor cu Institutul pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim — Germania, Interconnection Consulting Group — Austria (companie de cercetare și consultanță) și Buildings Performance Institute Europe (BPIE) — Belgia.

Partenerii evenimentelor sunt Asociația Producătorilor și Importatorilor de Vată Minerală din România (APIVMR), companiile Șișecam Flat Glass, Aluprof, AGC Flat Glass, Klaes România, Veka România, New House Design Project, Meesenburg România, Reynaers Aluminium, Roto România, Aluterm, Elmas, Siemens Building Technologies, Kingspan, Urban C&O, Vinarte și altele, respectiv BRD Groupe Société Générale și organizația umanitară Habitat for Humanity România.
Conferințele beneficiază de sprijinul a numeroase asociații profesionale și patronate din industria construcțiilor.

Trofeul EURO-Construcții va fi decernat în cadrul a patru secțiuni de premiere, urmând a fi laureate cele mai importante companii care s-au remarcat în domeniile: dezvoltare & afaceri, inovație și tehnologie, sustenabilitate & CSR, mărci de încredere — Reliable Brands.

Trofeul EURO-Fereastra va fi decernat în cadrul a cinci secțiuni de premiere: dezvoltare & afaceri, inovație și tehnologie, sustenabilitate & CSR, Reliable Brands și top producători.

Informații suplimentare și programul complet al evenimentelor sunt disponibile la www.euroconferinte.ro

Persoană de contact & RSVP
Elena ICLEANU