Pedalând spre viitor folosind bicicleta electrică

 •  Business OTS
1231 afişări

Dintre toate produsele cu care noi interacționăm în decursul vieții, puține dintre ele au exercitat un impact mai proeminent asupra dezvoltării noastre personale, dar poate și profesionale cu bicicleta electrică, decât clasica bicicletă.

96f1f807-49d3-4026-9093-3aad4a3988be

Cu toții ne amintim primele noastre încercări de a învăța arta pedalatului cu un oarecare zâmbet pe buze, dar pentru mulți dintre noi acele încercări au dus la crearea unor experiențe cu adevărat memorabile. Tocmai de aceea, la prima vedere, de ce bicicletă electrică? Cu alte cuvinte, de ce aș diminua farmecul clasicului pedalat folosind o bicicletă cu un motor electric?

Noi vă oferim cel mai simplu răspuns. Bicicleta electrică nu distruge farmecul pedalatului, ci îl augmentează. Cu alte cuvinte, această bicicletă nu reprezintă o nouă metodă a tehnologiei de a se înfiltra în viețile noastre și de a distruge simplitatea ce exista odinioară, ci dimpotrivă, reprezintă un pas înainte, la nivelul întregii societăți, reușind să transforme clasicul vehicul cu 2 roți, într-unul mai practic, dar și mai atractiv.

Eficiența folosirii unei biciclete electrice.

Un prim termen la care ne putem gândi este eficiența. O bicicletă electrică prezintă aceleași caracteristici pe care le are o bicicletă clasică, dispunând însă și de un motor electric, care poate fi oprit în orice moment își dorește utilizatorul, care permite atingerea unor viteze până la 32km/ h și dispune de un motor care funcționează pe baza unor baterii, consumul de resurse fiind astfel minim. Pot spune că această bicicletă electrică se poate folosi atât la o plimbare prin parc, cât și ca o metodă legitimă de a ajunge la locul de muncă într-un timp redus, fiind mai eficientă decât o mașină și mult mai prietenoasă cu portofelul dumneavoastră.

Dispunând de o clasică eficiență, o astfel de bicicletă oferă și un grad ridicat de accesibilitate celor care, din diverse motive, nu pot sau nu doresc să utilizeze clasica bicicletă. Astfel, un e-bike este o alternativă foarte atractivă atât pentru o persoană ce nu poate depune mult efort fizic, cât și pentru cei care nu își doresc o experiență alternativă de efort — relaxare, atunci când aceștia au de parcurs un drum mai lung.

Importanța unei biciclete electrice.

Cea mai importantă caracteristică a bicicletei electrice este că oferă publicului o alternativă de transport nu doar accesibilă, eficientă și relevantă, dar și una extrem de sănătoasă, atât pentru noi ca oameni, cât și pentru minunata planetă pe care ne ducem existența.

Alegerea corectă făcută pentru o bicicletă electrică.

Tocmai de aceea nu este de mirare că țara cu cel mai mare index de poluare, China, a devenit recent și cel mai mare producător și promotor al acestor biciclete electrice.

Spre final, tot ce aș mai putea spune este: Go electric! Pentru că beneficiile sunt destul de evidente. Iar în România, această bicicletă electrică este una din ce în ce mai căutată, în ciuda prețului pe care îl are, însă pe site-ul nostru www.provelo.ro o să găsiți o gamă variată la un preț accesibil.

Apelați cu încredere la noi și nu o să fiți deloc dezamagit.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe