LeasingAutomobile.ro - Recomandari pentru achizitie auto second hand

•  Business OTS
2964 afişări

ffc3e6d7-2ee4-4d3d-bb46-33cdf924f5ef

Decizia de a cumpara o masina second hand este una dintre posibilitatile pentru a beneficia de o masina buna la un pret avantajos. In timp ce optiunea de a cumpara de la persoanele fizice nu aduce mereu rezultatul dorit, colaborarea cu un dealer autorizat de auto second hand este sigura, transparenta din punct de vedere legal si simplifica procedurile de verificare pentru client.

Recomandari de la dealer-ul autorizat Leasing Automobile pentru achizitionarea unui auto second hand de calitate

In momentul in care ati luat decizia sa achizitionati un auto second hand rulat si nu unul nou, trebuie sa urmati mai multi pasi:

—Stabilirea bugetului

Daca pentru autoturismele noi preturile sunt ridicate, pentru masinile rulate pretul difera. Stabilirea bugetului este un pas important, prin urmare evaluati-va corect posibilitatile si conveniti o suma realista, in care va puteti incadra, fie ca doriti sa platiti masina cu banii pe loc sau preferati sa aplicati pentru plata in sistem de leasing.

Reprezentantii LeasingAutomobile va vor indruma spre optiunile care se incadreaza in bugetul pe care ati decis sa il alocati achizitionarii unui auto second hand, disponibil in cele doua parcuri auto, aflate in Galati si Arad.

—Alegerea masinii potrivite

Pentru a face o alegere inspirata in ceea ce priveste masina second hand, este necesar sa va setati corect asteptarile. O masina trebuie evaluata rational din mai multe puncte de vedere: istoric si stare tehnica, problemele caroseriei, costuri de intretinere, raport calitate-pret si scopul utilizarii (pentru munca — drumuri lungi, zilnice, trasnsportare marfa, pentru a fi folosita in oras, uneori ca a doua masina, pentru familie etc).

Colaborarea cu dealerii autorizati este intotdeauna in avantajul tau de a putea alege din mai multe masini aflate pe stoc si chiar posibilitatea de a comanda o masina, atunci cand nu ati gasit ceea ce cautati.

—Vizionarea masinilor

Un aspect important este sa vizionati masina second hand pe care o doriti, insa nu excludeti sa luati in considerare si alte auto second hand. Consultantii Leasing Automobile va insotesc pe tot parcursul procesului de achizitie, avand grija sa va prezinte multiple variante.

Ramaneti deschis la orice propunere, viziualizati cat mai multe masini, analizati ofertele si luati o decizie atunci cand sunteti sigur ca masina aleasa corespunde bugetului, nevoilor si nu in ultimul rand, preferintelor personale legate de culoare, marca etc.

—Verificarea starii masinii second hand

Atunci cand colaborati cu un dealer autorizat, verificarea nu mai reprezinta o etapa costisitoare, reprezentantii companiei respective oferindu-va toate detaliile tehnice: kilometraj real, starea caroseriei si daca masina a fost reparata. Toate masinile aflate in stocul Leasing Automobile sunt insotite de certificat de buna functionare.

Pe langa siguranta si veridicitatea datelor despre auto second hand pe care le comercializeaza, dealerul autorizat LeasingAutomobile ofera garantie pentru fiecare masina achizitionata (3 luni sau 15.000 km rulati).

Alegerea unei masini second hand implica mai multi pasi de urmat cu atentie, in comparatie cu achizitionarea unui model similar nou.

De aceea, consultantii Leasing Automobile faciliteaza procesul de cercetare al starii tehnice a masinilor, in timp ce singura dumneavoastra grija va fi alegerea bugetului, a modelului potrivit si a modalitatii de finantare, atunci cand este cazul.

Pentru orice detalii si informatii, consultantii parcului auto online www.leasingautomobile.ro

Date de contact
Adresa — Showroom — Galati: Strada George Cosbuc numarul 38
E-mail: office@leasingautomobile.ro
Telefon: 0741 — 414 — 488

Adresa — Showroom — Arad: Calea Timisorii numarul 142
E-mail: officearad@leasingautomobile.ro
Telefon: 0741 — 414 — 466) va stau la dispozitie.

Date de contact
Adresa — Showroom — Galati: Strada George Cosbuc numarul 38