Dl. Emil BOC, Primarul Municipiului Cluj-Napoca participă la conferința - PRIA Urban Innovation în 24 Mai 2017

•  Business OTS
382 afişări

bac4551d-1c77-4003-848c-85424eb23852

Dl. Emil BOC — Primarul Municipiului Cluj-Napoca participă la conferința PRIA Innovation, în 24 mai 2017, la Grand hotel Napoca.
Evenimentul se va concentra asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban — mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură și vor fi dezbătute aspect importante despre dezvoltarea orașului și despre proiecte care îmbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.
PRIA Urban Innovation este o platformă unică pentru discuții aprofundate între administrația locală, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității. Ei vor evidenția aspecte legate de cercetare și vor da exemple de proiecte care ajută la crearea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, la transformarea orașelor în orașe ale viitorului, inovatoare.

Conferința PRIA Urban Innovation va avea loc în Cluj-Napoca, oraș care este în continuă dezvoltare și care acordă o importanță deosebită proiectelor care îmbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.
Zonele urbane sunt în creștere și în schimbare în fiecare an, așa că trebuie să fim gata să îmbrățișăm viitorul pe măsură ce creștem și ne schimbăm. Prin urmare, dezbaterile din cadrul PRIA Innovation Conference vor reflecta adevăratul sens a ceea ce este nevoie pentru a dezvolta orașe puternice pentru viitor. De asemenea, vom sublinia puncte care vor conduce la activități urbane de succes și vom oferi oportunități de a construi parteneriate de colaborare, de a explora problemele urbane în curs de dezvoltare, de a descoperi tehnologii inovatoare pentru dezvoltarea urbană. Toate acestea duc la o viață mai sănătoasă și vor economisi timp și bani pentru companii, iar pentru cetățeni vor duce la un oraș mai organizat, mai simplu de locuit.

Alături de dl. Emil BOC — Primarul Municipiului Cluj Napoca, lectori sunt: Nicholas DE ROUMANIE; Pascal Van den Noort, Expert în Mobilitate; Karoly Borbely — Director Strategie, Hidroelectrica; Nicolae DORDEA — Manager Vânzări Clienți Business Nord, ENGIE; Carmen NEAGU — CEO, Energobit; Maria METZ — Deputy CEO, NTT Data; Adrian Ciprian MIRON — Inspector Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj; Alexandru CIOCAN — Campion National Multiplu Ciclism, precum și reprezentanți ai producătorilor de mașini electrice și biciclete.

Printre temele care vor fi abordate se vor regăsi: Comunitate Privată Parteneriatul public — soluții locale, parteneriate strategice, care să conducă la sisteme durabile și de dezvoltare economică, care este transferabil unui model național;
Încurajarea și recunoașterea ciclismului ca mijloc eficient, sănătos, de transport ecologic, și promovarea utilizării pe scară largă; Cum putem reduce costurile pentru municipalități și pentru companii?; Sunt mașinile electrice de viitor? Cum vom crea infrastructura pentru mașina electrica? Identificarea oportunităților de infrastructură ecologică pentru a mări spațiul verde într-o comunitate puternic urbanizată, îmbunătățirea calității aerului, reducerea efectului de căldură urbană și creșterea biodiversității mediului; Îmbrațișarea inovațiilor tehnologice în mobilizare pentru a proteja mediul înconjurător, pentru a crește profitul de afaceri locale și pentru a simplifica viața urbană; Cum se va structura consumul de energie electrică în viitor? Cum se va structura consumul de energie electrică în sectoare cum ar fi transportul, rezidențial, agricultură, industrie și ce alte servicii vor evolua?; Impactul tehnologiei în dezvoltarea rețelelor electrice către rețele inteligente, microgrids și consumatori activi (Prosumer); Care este situația energiei regenerabile în România? Ce investiții au fost făcute până acum?

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a massmediei.

PRIA Urban Innovation are ca partener principal ENGIE.

De asemenea parteneri ai evenimentului sunt Hidroelectrica, Energobit, ARIES Transilvania, Asociația Femeilor de Afaceri Cluj (AFA), BEROBA, Camera de Comerț și Industrie Româno-Olandeză, Camera de Comerț și Industrie Cluj, Clubul Francofon de Afaceri Cluj, Liga Întreprinzătorului Român, Asociația Patronilor Meseriașilor Cluj (APM), Camera de Comerț și Industrie Româno-Britanică, Camera de Comerț și Industrie România-Israel, EFdeN, Cogen România, Romanian Photovoltaic Industry Association (RPIA), Romanian Institute for Energy Development Studies (IRE).

Parteneri media ai conferinței sunt AGERPRES, Monitorul de Cluj, Realitatea FM Cluj, Cat Costa Clujul, ZiuadeCj.ro, Transilvania Business, Nine O'Clock, Energetica, Energy Center, Tehnica Instalațiilor, InfoEst, Actmedia, InstallNews.ro, 9AM, Jurnalul de Afaceri, The Romania Journal, Ziare.com, Business 24, Tehnic Media și Burqundi.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Urban Innovation și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-urban-innovation-conference/

Despre PRIAevents

PRIAevents — experții tăi în evenimente! Noi aducem informații de ultimă oră și trend-uri în business prin intermediul conferințelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium pentru fiecare sector business.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau