Drumul către succes nu trebuie să fie greu

•  Business OTS
225 afişări

1cb10950-7fd4-477c-bbf5-716ad53e18a0

La editura ACT și Politon a apărut audiobookul lui Marc Allen, Calea ușoară către succes.
E un curs puternic, pe care Marc Allen l-a dezvoltat pe o perioadă de câteva zeci de ani și care include principii și practici de viață ușoare și la îndemâna oricui, pentru a ne crea viața plină de prosperitate și împlinire pe care ne-o dorim cu toții.
Cursul audio însumează 9 ore de informații și sfaturi importante, comunicate într-o manieră accesibilă, pliabile în primul rând unui tip de cultură în care ne regăsim și noi, cultura workaholicului — cum să facem să obținem succesul într-o manieră relaxată și ușoară, dar, în primul rând, pozitivă!

O filosofie care schimbă vieți și care livrează instrumentele necesare pentru a obține succesul acolo unde are nevoie fiecare, în viața lui.

Aflați cum să vă setați și să vă afirmați scopurile, cum să vă descoperiți vocația și sensul vieții, să vi le vizualizați, cum să lucrați în armonie în parteneriate, cum să vă creșteți pacea interioară și cum să vă accesați spiritualitatea prin rugăciune și meditație.

Cursul promite încă și mai mult decât atât, iar, în fapt, ceea ce e de reținut este cum să aplicați tot ceea ce ascultați aici la propriul dumneavoastră context de viață.
Marc Allen e un autor și speaker de anvergură mondială și, poate un lucru pe care puțini îl știu, e un muzician împlinit.
Desele încercări prin care a trecut, care, printre altele, au presupus și greșeli l-au ajutat pe Marc Allen să alcătuiască un set de principii și practici simple care incumbă, obsedant și repetitiv, ideea empatiei și a conștienței valorii de sine.

Ascultați mai jos un fragment din cursul lui Marc Allen, 'Calea ușoară către succes' și nu ezitați să intrați pe site-ul editurii noastre, www.actsipoliton.ro.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau