COD GALBEN: 22-01-2018 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala - intensificări ale vântului cu rafale, in general de 55 - 60 km/h. in Județul Constanța, Județul Tulcea; COD GALBEN: 22-01-2018 ora 21 Intre 21:30 si 02:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Olt, Județul Vâlcea;

La editura ACT şi Politon a apărut audiobookul lui Marc Allen, Calea uşoară către succes.

E un curs puternic, pe care Marc Allen l-a dezvoltat pe o perioadă de câteva zeci de ani şi care include principii şi practici de viaţă uşoare şi la îndemâna oricui, pentru a ne crea viaţa plină de prosperitate şi împlinire pe care ne-o dorim cu toţii.

Cursul audio însumează 9 ore de informaţii şi sfaturi importante, comunicate într-o manieră accesibilă, pliabile în primul rând unui tip de cultură în care ne regăsim şi noi, cultura workaholicului - cum să facem să obţinem succesul într-o manieră relaxată şi uşoară, dar, în primul rând, pozitivă!

O filosofie care schimbă vieţi şi care livrează instrumentele necesare pentru a obţine succesul acolo unde are nevoie fiecare, în viaţa lui.

Aflaţi cum să vă setaţi şi să vă afirmaţi scopurile, cum să vă descoperiţi vocaţia şi sensul vieţii, să vi le vizualizaţi, cum să lucraţi în armonie în parteneriate, cum să vă creşteţi pacea interioară şi cum să vă accesaţi spiritualitatea prin rugăciune şi meditaţie.

Cursul promite încă şi mai mult decât atât, iar, în fapt, ceea ce e de reţinut este cum să aplicaţi tot ceea ce ascultaţi aici la propriul dumneavoastră context de viaţă.

Marc Allen e un autor şi speaker de anvergură mondială şi, poate un lucru pe care puţini îl ştiu, e un muzician împlinit.

Desele încercări prin care a trecut, care, printre altele, au presupus şi greşeli l-au ajutat pe Marc Allen să alcătuiască un set de principii şi practici simple care incumbă, obsedant şi repetitiv, ideea empatiei şi a conştienţei valorii de sine.

Ascultaţi mai jos un fragment din cursul lui Marc Allen, 'Calea uşoară către succes' şi nu ezitaţi să intraţi pe site-ul editurii noastre, www.actsipoliton.ro.