COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 31 iulie se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 31 iulie, ora 13:00 – 31 iulie, ora 23:00 se va semnala vijelii puternice, grindină, averse torențiale COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 1 august se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD ROSU: 31-07-2021 ora 14 Intre 14:45 si 15:45 se va semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. in Județul Gorj; COD ROSU: 31-07-2021 ora 14 Intre 14:40 si 15:40 se va semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. in Județul Vâlcea, Județul Vâlcea;

Euro-IX este organizaţia europeană a Internet Exchange-urilor în care România este reprezentată de InterLAN Internet Exchange, cea mai mare platformă naţională de schimb liber de trafic de date şi internet, deţinută de Asociaţia Interlan.

În cadrul lucrărilor Forumului european participanţii vor asista la prezentări de soluţii tehnice şi noi tehnologii şi vor discuta despre proiecte comune de colaborare. Asociaţia Interlan a găzduit în anul 2014 un Forum Euro-IX la Bucureşti.

InterLAN Internet Exchange este cel mai mare nod neutru de schimb de trafic de date şi internet din România, cu valori zilnice de trafic ce ajung la 100 Gbps. În InterLAN sunt conectaţi peste 60 de operatori din ţară şi din străinătate, furnizori de internet, furnizori de servicii de conţinut, reţele educaţionale, organisme financiare, reţele sociale, servere rădăcină de nume de domenii internet etc. Printre cele mai cunoscute nume prezente se numără Telekom Romania, Orange, Microsoft, Facebook, Google, Moldtelecom, Nextgen.

Asociaţia Interlan este o asociaţie a furnizorilor de servicii de acces la internet mici şi mijlocii fondată în anul 2005 la Bucureşti.