Referitor la tehnologiile de tip IoT, Dragos Balcu, Business Development Manager la Intrarom, a prezentat produsele si serviciile Smart City din portofoliul companiei. Solutiile tehnice prezentate permit municipalităţilor, furnizorilor de servicii sau diverselor companii sa implementeze conceptul de Smart City prin integrarea ingenioasă a infrastructurii inteligente cu solutii de monitorizare si control, automatizare si vizualizare, cu solutii robuste de transmitere a datelor, cu solutii de stocare, facilitand astfel servicii inovatoare pentru imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor. Este de remarcat faptul că Intracom Telecom a primit Medalia de Aur la decernarea premiilor Best City Award 2016 la categoria 'Smart Lighting' pentru implementarea proiectului pilot 'Smart City' din Ilioupoli, suburbie a zonei metropolitane Atena,Grecia.

În ceea ce priveşte dezvoltarea retelelor 5G, compania a prezentat inovaţiile sale tehnologice pentru infrastructura de reţea inteligentă a oraşului. Calin Muntean, Senior Business Development Manager la Intrarom, a evidentiat in timpul prezentarii sale gama completă a solutiilor oferite de Intracom Telecom: acces wireless ultra-broadband, small-cell backhaul şi sisteme de backhaul si fronthaul 5G ce funcţionează la frecvenţe de microunde şi unde milimetrice. Aceste solutii de transmisiuni radio pentru exterior sunt produse in intregime in fabrica INTRAROM din România.

-Ends-

About Intrarom

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 250 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.intrarom.ro.

Informatii pentru presa: Magda Mischie - Marketing & Communications Manager

Phone: +40.21.20.40.960; Email: magdam@intrarom.ro, www.intrarom.ro