Expoziția GastroPan 2017 - motorul afacerilor de panificație, cofetărie și HoReCa

•  Business OTS
291 afişări

e574b354-a8f1-442b-876e-c21f7c6fdb9a

Doar două săptămâni ne despart de începutul celui mai așteptat eveniment al anului 2017 — expoziția GastroPan, expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, ospitalitate, ciocolaterie, gelaterie și cafea. Târgul de specialitate GastroPan se va desfășura în perioada 23-25 martie 2017, la Redal Expo, Sibiu, iar acesta va fi cea de-a noua ediție și prima la Sibiu. Evenimentul reprezintă punctul de întâlnire al operatorilor industriei de panificație, cofetărie și HoReCa cu furnizori de soluții și tehnologii profesionale pentru aceste industrii.

La târgul de specialitate, tip B2B, sunt așteptați profesioniști, specialiști, antreprenori, manageri și alți reprezentanți ai domeniilor vizate, evenimentul fiind locul unde aceștia se pot conecta la tendințele internaționale, inovațiile și tehnologiile de ultima generație, soluții profesionale care ajută la dezvoltarea afacerilor pe care le conduc.

Noutățile celei de-a noua ediții a expoziției GastroPan

Eforturile organizatorilor de a aduce în cadrul evenimentului noutăți și inovații de pe piața internațională și de a crește nivelul de profesionalism al sectoarelor vizate au dat roade, la eveniment fiind prezenți renumiți expozanți, furnizori de talie mondială care, la rândul lor, aduc o contribuție importantă la crearea de valoare în sector.

'Cea de-a noua ediție GastroPan va aduce în atenția publicului concepte aflate în vogă precum food-truck-urile — fiind prezente în cadrul expoziției prin mai multe rulote tip food-truck — , dar va prezenta și inovații în domenii și ingrediente simple, de bază, precum ouăle — ouă lichide, ouă pudră, inovații pentru prelucrarea, păstrarea și transportarea lor. Ne ocupăm intens de promovarea alimentației sănătoase ca tendință și stil de viață promovând în standurile expoziției ingrediente, materii prime și tehnologii care să sprijine producătorii în oferirea de produse care să respecte aceste așteptări ale consumatorilor — freshuri și smoothie-uri, răcoritoare din fructe și legume cu vitamine, soluții și ingrediente pentru o alimentație fără gluten și fără lactoză. Un alt segment cu o importanță majoră în sectorul nostru cu ale cărui produse vă veți întâlni la Sibiu este sectorul energiei, la expoziție fiind prezentate soluții de reducere a costurilor la energie — energie electrică, gaze naturale — vizitatorii având posibilitatea de a accesa pachete și oferte speciale pentru brutării, cofetării și cei care activează în domeniul HoReCa.', relatează Ildikó Váradi-Erdős, Director General GastroPan.

În afara de soluțiile și tehnologiile expuse, expoziția aduce noutate și în ceea ce privește Concursurile GastroPan: anul acesta cofetarii cu un spirit artistic dezvoltat își pot valorifica talentul în noua categorie de concurs — Creație artistică din ciocolată. Noutăți există și în tematicile abordate de Concursurile GastroPan în anul 2017: torturi exotice la categoria Tortul Anului, Toamna la țară la creații artistice din aluat de panificație, Cinema la creații artistice realizate din pastă de zahăr sau ciocolată.

Plus valoare adusă de asociațiile profesionale

Dezvoltarea sectoarelor de panificație, cofetărie și HoReCa este o prioritate și pentru asociațiile profesionale, expoziția GastroPan bucurându-se astfel de sprijinul celor mai importante dintre ele: Asociația Specialiștilor din Panificație și Gastronomie (PanGastRo), Patronatul Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase (ROMPAN), Uniunea Internațională a Brutarilor și Cofetarilor (UIBC), Asociația Națională a Industriilor de Morărit și Panificație din România (ANAMOB), Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism (ANBCT), Euro-Toques România.

Expoziția GastroPan poate fi vizitată în intervalul orar 10:00 — 18:00. Intrarea se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro sau contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, mobil 0787-677.310, 0733-313.043 sau e-mail info@gastropan.ro

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau