Maravela & Asociații consolidează practica de consultanță fiscală

 •  Business OTS
276 afişări

e32192ba-5a14-4dee-beb5-fc1189420262

Din luna ianuarie, Felix Tapai a fost promovat în poziția de coordonator (Tax Partner) al practicii de consultanță fiscală afiliată Maravela & Asociații.

Oferind servicii de consultanță fiscală către clienții firmei încă din iunie 2014, Felix a demonstrat calități umane și profesionale deosebite, care l-au transformat în scurt timp într-un membru de bază al echipei Maravela & Asociații.

Felix deține peste 15 ani de experiență în domeniu și este certificat de către Camera Consultanților Fiscali. De-a lungul carierei sale a lucrat în cadrul unor mari companii internaționale furnizoare de servicii financiare listate la Bursa de Valori din New York (NYSE), în cadrul Agenției Naționale de Administrare fiscală (ANAF) și altor jucători locali de anvergură.

Prin raportări eficiente și mecanisme de conformare corect aplicate ce au avut ca rezultat audituri impecabile din partea Băncii Naționale a României (BNR), Felix Tapai a optimizat fiscal tranzacțiile companiilor consiliate având drept rezultat economisirea a sume de ordinul milioanelor de Euro.

'Dorim să oferim, la același standarde ridicate recunoscute internațional și local pe piața avocaturii de business, servicii juridice si fiscale integrate în cadrul proiectelor complexe pe care le gestionăm, indiferent de sectorul de activitate al clienților noștri. De la înființare, activitatea în domeniul fiscal a crescut constant, de aceea ne consolidăm și ne mărim rândurile, inclusiv în sfera de asistență în infracțiuni conexe domeniului, precum evaziunea fiscală. Pentru servicii de calitate înaltă în domeniul fiscal, colaborarea între avocați specializați și consultanți fiscali absolvenți ai studiilor economice este esențială. Suntem norocoși deci să avem printre noi un profesionist și manager ca Felix.' Gelu Maravela, Managing Partner al Maravela & Asociații

'Felix este un profesionist cu o extraordinară capacitate de evaluare a riscurilor, având cunoștințe excelente în materie fiscală și o viziune foarte clară chiar și asupra celei mai complexe situații. Aceste atuuri, completate cu abilitățile de coordonare și calitățile umane ale lui Felix, fac din el un Tax Partner cu care ne mândrim.' Alina Popescu, Co-Managing Partner al Maravela & Asociații

Consultanții fiscali afiliați Maravela & Asociații oferă servicii fiscale independent de mandatele juridice sau ca parte integrantă a serviciilor juridice oferite clienților firmei. Echipa de consultanți fiscali și avocați de drept fiscal deține experiența necesară pentru a susține cele mai complexe proiecte ale clienților, cunoscând în profunzime industriile în care aceștia activează, putând oferi servicii de consultanță fiscală personalizate și cu promptitudine. În plus, experiența consultanților fiscali afiliați contribuie la dezvoltarea structurilor fiscale internaționale, constituind un avantaj important pentru clienții noștri implicați în proiecte cu componente internaționale.

Practica de consultanță fiscală a Maravela & Asociații furnizează servicii cu privire la taxe, impozite, prețuri de transfer, compliance fiscal, relaționarea cu autoritățile relevante, asistență în cazul inspecțiilor fiscale, analiză a riscurilor din punct de vedere fiscal etc.

Avocații firmei implicați în mandate de drept fiscal sunt pluridisciplinari și specializați în arii precum banking & finance, restructurări, insolvențe, litigii, dreptul penal al afacerilor (dosare de evaziune fiscală, delapidare, abuz în serviciu etc.) putând astfel avea o abordare complexă și completă a fiecărui caz în parte.

Mai multe informații despre echipa, ariile de practică și serviciile Maravela & Asociații sunt disponibile pe pagina oficială a firmei la http://www.maravela.ro.

Bucharest Office: 6A Barbu Delavrancea Street
C Building, Ground floor, District 1
Phone: (40-21) 310 1717, (40-372) 714 416
Fax: (40-21) 310 1718, E-mail: office@maravela.ro

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe