COD PORTOCALIU: 17-01-2018 ora 14 Intre 18 ianuarie, ora 01 - 18 ianuarie, ora 17 se va semnala precipitații însemnate cantitativ, predominant ninsori COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 07:15 si 10:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Buzău; COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 07:00 si 10:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Ialomița, Județul Teleorman, Județul Călărași; COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 05:00 si 11:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h, izolat70 km/h in Județul Mehedinţi, Județul Olt, Județul Dolj;

Din luna ianuarie, Felix Tapai a fost promovat în poziţia de coordonator (Tax Partner) al practicii de consultanţă fiscală afiliată Maravela & Asociaţii.

Oferind servicii de consultanţă fiscală către clienţii firmei încă din iunie 2014, Felix a demonstrat calităţi umane şi profesionale deosebite, care l-au transformat în scurt timp într-un membru de bază al echipei Maravela & Asociaţii.

Felix deţine peste 15 ani de experienţă în domeniu şi este certificat de către Camera Consultanţilor Fiscali. De-a lungul carierei sale a lucrat în cadrul unor mari companii internaţionale furnizoare de servicii financiare listate la Bursa de Valori din New York (NYSE), în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare fiscală (ANAF) şi altor jucători locali de anvergură.

Prin raportări eficiente şi mecanisme de conformare corect aplicate ce au avut ca rezultat audituri impecabile din partea Băncii Naţionale a României (BNR), Felix Tapai a optimizat fiscal tranzacţiile companiilor consiliate având drept rezultat economisirea a sume de ordinul milioanelor de Euro.

'Dorim să oferim, la acelaşi standarde ridicate recunoscute internaţional şi local pe piaţa avocaturii de business, servicii juridice si fiscale integrate în cadrul proiectelor complexe pe care le gestionăm, indiferent de sectorul de activitate al clienţilor noştri. De la înfiinţare, activitatea în domeniul fiscal a crescut constant, de aceea ne consolidăm şi ne mărim rândurile, inclusiv în sfera de asistenţă în infracţiuni conexe domeniului, precum evaziunea fiscală. Pentru servicii de calitate înaltă în domeniul fiscal, colaborarea între avocaţi specializaţi şi consultanţi fiscali absolvenţi ai studiilor economice este esenţială. Suntem norocoşi deci să avem printre noi un profesionist şi manager ca Felix.' Gelu Maravela, Managing Partner al Maravela & Asociaţii

'Felix este un profesionist cu o extraordinară capacitate de evaluare a riscurilor, având cunoştinţe excelente în materie fiscală şi o viziune foarte clară chiar şi asupra celei mai complexe situaţii. Aceste atuuri, completate cu abilităţile de coordonare şi calităţile umane ale lui Felix, fac din el un Tax Partner cu care ne mândrim.' Alina Popescu, Co-Managing Partner al Maravela & Asociaţii

Consultanţii fiscali afiliaţi Maravela & Asociaţii oferă servicii fiscale independent de mandatele juridice sau ca parte integrantă a serviciilor juridice oferite clienţilor firmei. Echipa de consultanţi fiscali şi avocaţi de drept fiscal deţine experienţa necesară pentru a susţine cele mai complexe proiecte ale clienţilor, cunoscând în profunzime industriile în care aceştia activează, putând oferi servicii de consultanţă fiscală personalizate şi cu promptitudine. În plus, experienţa consultanţilor fiscali afiliaţi contribuie la dezvoltarea structurilor fiscale internaţionale, constituind un avantaj important pentru clienţii noştri implicaţi în proiecte cu componente internaţionale.

Practica de consultanţă fiscală a Maravela & Asociaţii furnizează servicii cu privire la taxe, impozite, preţuri de transfer, compliance fiscal, relaţionarea cu autorităţile relevante, asistenţă în cazul inspecţiilor fiscale, analiză a riscurilor din punct de vedere fiscal etc.

Avocaţii firmei implicaţi în mandate de drept fiscal sunt pluridisciplinari şi specializaţi în arii precum banking & finance, restructurări, insolvenţe, litigii, dreptul penal al afacerilor (dosare de evaziune fiscală, delapidare, abuz în serviciu etc.) putând astfel avea o abordare complexă şi completă a fiecărui caz în parte.

Mai multe informaţii despre echipa, ariile de practică şi serviciile Maravela & Asociaţii sunt disponibile pe pagina oficială a firmei la http://www.maravela.ro.

Bucharest Office: 6A Barbu Delavrancea Street

C Building, Ground floor, District 1