APS România tranzacționează un mall din sud-estul României

 •  Business OTS
1625 afişări

Ca urmare a achiziționării unui pachet de credite corporate neperformante de la o importantă instituție bancară din România, APS Holding, împreună cu alți investitori internaționali, au devenit creditorii creanței cu garanție ipotecară asupra centrului comercial 'Armonia' din Brăila, a cărei negociere a fost finalizată în finalul anului 2016 de către reprezentanții APS România.

cfd5220b-e1f5-42a5-b21e-54f78f12ee87

Situată pe strada Focșani nr. 127 din Brăila, construcția a fost inaugurată în 2008 și are în componența sa un centru comercial de tip mall cu regim de înălțime P+1 și o parcare supraterană de aproximativ 2100 locuri, totalizând 41.850 metri pătrați în suprafață construită din întregul teren de 197.554,95 metri pătrați. Dezvoltată pentru a satisface nevoile de agrement ale comunității locale din județul Brăila și împrejurimi, proprietatea beneficia de o suprafață închiriabilă de 29.500 metri pătrați, în care erau prevăzute zone de supermarket, galerie comercială și restaurante, și era dotată cu mobilier, birotică, sistem de încălzire și ventilație, generator electric, sistem rețea, toate acestea fiind încorporate în bunul imobil.

Centrul comercial, evaluat administrativ la peste 14 milioane de euro, a fost achiziționat în ultimul trimestru al anului 2016 de către un jucător însemnat din sectorul zootehnic.

'Mall-ul Armonia din Brăila a fost una dintre principalele garanții, deopotrivă ca valoare nominală și ca notorietate, pe care am fost nevoiți să le gestionăm după intrarea dezvoltatorului în faliment. Profesioniștii noștri și-au demonstrat, încă o dată, experiența și priceperea în valorificarea unui activ de o asemenea amploare și acest lucru nu face decât să crească gradul de încredere al tuturor partenerilor și posibililor parteneri în expertiza noastră', a declarat Robert Machidon, General Manager al APS România.

APS Holding este lider în domeniul investiției, gestionării și recuperării portofoliilor de credite neperformante și imobiliare din Europa centrală și de sud-est. Compania a fost fondată în 2004 în Praga, Republica Cehă, iar în prezent desfășoară operațiuni prin cei 480 de experți ai săi în zece țări europene: Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Muntenegru, Polonia, Republica Cehă, România, Serbia și Slovacia. APS administrează creanțe cu o valoare totală de peste 4,5 miliarde de euro și pune la dispoziție consultanță de specialitate celor patru vehicule ale grupului, dar și altor fonduri de investiții de talie globală.

APS România, subsidiara APS Holding, este cel mai important recuperator de credite de pe piața locală, capabil să gestioneze portofolii de tip corporate, întreprinderi mici și mijlocii și retail garantate, fiind administratorul celor mai mari astfel de pachete de neperformante valorificate în România.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați: 
Daniela Bratoveanu
Specialist în Comunicare și Relații Publice APS România
E-mail: dbratoveanu@aps-holding.com
Telefon: 0728 300 882

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Business OTS

Cele mai citite din Business OTS

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe