Concursurile GastroPan setează trendurile anului viitor

•  Business OTS
504 afişări

Cea mai mare competiție dedicată promovării inovațiilor și a talentelor din industria de panificație, cofetărie și HoReCa se va desfășura în perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu, în cadrul expoziției GastroPan.

898d40e0-4c08-46fe-99e9-77dc275a64b2

Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din experți de talie mondială. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE), în cadrul cărora juriul selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2017 și Tortul Anului 2017. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2017 se fac până pe 10 februarie.
Pe lângă faptul că sprijină evoluția profesională din domeniu, Concursurile GastroPan au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piață, impulsionând competitivitatea din sector și promovând afacerile din domeniul panificației, cofetăriei și alimentației publice. Performanța concurenților va fi recompensată de organizatori cu zeci de cupe, diplome și medalii, în timp ce companiile pe care le reprezintă vor beneficia de mediatizare gratuită atât în presa de specialitate, cât și prin canalele mass media prezente la eveniment.

TORTUL ANULUI 2017 ȘI PÂINEA ANULUI 2017

PANIFICAȚIE-PATISERIE-24 martie 2017—Atât brutarii artizani, cât și producătorii industriali de pâine vor avea șansa de a câștiga trofeul Pâinea Anului 2017, în două categorii diferențiate în funcție de cantitatea produsă și metodele de fabricație — artizanale sau industriale. În cadrul aceleiași secțiuni, Panificație-Patiserie, concurenții se vor întrece în obținerea celor mai bune produse sărate de patiserie pentru mic dejun, precum și în crearea de piese artistice din aluat de panificație pe tematica 'Toamna la țară'.

COFETĂRIE-23 martie 2017-La secțiunea Cofetărie s-au înscris cofetari din toată țara care deja pregătesc și perfecționează rețetele de 'Exotic Cakes' pe care le vor prezenta juriului internațional. Pentru câștigarea trofeului Tortul Anului 2017, concurenții vor fi provocați să dezvolte gusturi originale, creative și delicioase, folosindu-se de ingrediente exotice. Cofetarii artiști și decoratorii de torturi vor avea și ei posibilitatea de a-și demonstra talentul la categoriile Creație artistică din pastă de zahăr și Creație artistică din ciocolată, provocarea lor fiind legată de cinematografie. Așadar, vizitatorii GastroPan își vor delecta privirile cu opere de artă dulci pe tema 'Cinema'.

GASTRONOMIE-25 martie 2017-La rândul lor, bucătarii vor avea sarcina de a pregăti un platou festiv pentru 8 persoane, conținând preparate reci obținute din ingrediente la alegere și respectând tematica 'Sănătatea în Farfurie'. În același timp, concurenții cu un spirit artistic mai dezvoltat își pot întrece talentele la categoria Sculptură în Fructe și Legume, unde vor trebuie să prezintă o piesă care să ne ducă în 'Lumea acvatică'.

FURNIZORII AU POSIBILITATEA DE A SPONSORIZA CONCURSURILE GASTROPAN 2017

Organizatorii oferă companiilor furnizoare de servicii și produse dedicate panificației, cofetăriei și gastronomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai celor trei secțiuni de concurs. Companiile interesate pot accesa unul dintre cele patru variante de sponsorizare disponibile — Diamant, Gold, Silver și Bronze, beneficiind de o excelentă promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților prin beneficiile cuprinse în fiecare dintre aceste pachete de sponsorizare.
Expoziția internațională GastroPan se va desfășura la Sibiu în perioada 23-25 martie 2017 și va reuni, pentru al nouălea an consecutiv, furnizori și producători din întreaga lume cu specialiștii din alimentație publică și industria ospitalității.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2017, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, mobil 0787-677.310, 0733-313.043 sau email info@gastropan.ro

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau