Scala Assistance oferă un nou serviciu începând de anul viitor

•  Business OTS
781 afişări

Scala Assistance, compania care a adus în premieră în România conceptul de vânzare online a rovinietelor, va introduce de anul viitor o platformă online de plată a taxei de pod Fetești - Cernavodă.

6caf4718-4bc9-4fc8-a1ca-faeabbe501b9

Acest serviciu suplimentar vine în completarea serviciilor deja oferite: vânzarea și distribuția rovinietelor în mediul online și offline, serviciul de reîncărcare cartele telefonice dar și facilitarea plății biletelor de călătorie prin SMS în câteva dintre orașele importante ale țării: București, Cluj Napoca, Ploiești sau Baia-Mare.

"Ne bucurăm că vom putea oferi clienților, prin intermediul unei platforme dedicate, oportunitatea de a-și plăti securizat și acestă taxă în mediul online. Continuăm, în acest fel, să oferim permanent servicii utile, necesare și de calitate clienților noștri" declară Dan Ciceu — unul dintre fondatorii Scala Assistance.

Cu o interfață prietenoasă și intuitivă, ceea ce îl face extrem de ușor de utilizat chiar și de către persoanele care se consideră mai puțin "tehnice", platforma dezvoltată de noi este adaptată nevoilor utilizatorilor români și străini, permițând acestora să își plătească taxa de pod extrem de ușor.

Compania lansată în 2007 de către Dan Ciceu și Dan Alexandru Cobeanu — doi tineri antreprenori români, a câștigat rapid încrederea clienților din România și nu numai. Scala Assistance beneficiază de o prezență multinațională, investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate și se preocupă de diversificarea gamei de servicii în acord cu nevoile consumatorilor săi.  Actualmente, compania deține peste 10.000 de puncte autorizate de vânzare a rovinietelor și o prezență activă în România, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

"Evoluția pieței de comerț online și cei peste 100.000 de utilizatori unici din România și din străinătate prezenți lunar pe website-ul nostru Roviniete.ro ne califică drept cea mai importantă platformă de profil din România.

Activitatea de consultanța acordată clienților de tip corporate, în această categorie de servicii, este esențială într-o era a noilor tehnologii, însă ea se bazează foarte mult pe interacțiunea umană. Dacă serviciile sunt impecabile, munca noastră este recunoscuta și apreciată.", declară Dan Cobeanu, fondator Scala Assistance România.

SCALA ASSISTANCE SRL este singura companie din România ce are ca principal obiect de activitate emiterea și distribuția de roviniete pentru utilizarea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi în România. Compania este de asemenea și singura din România cu certificare ISO 9001: 2008 pentru activitatea de emitere și distribuție a rovinietelor.

Mai multe informații despre Scala Assistance sunt disponibile pe site-ul:http://www.scalaholding.rohttp://www.roviniete.ro

Contact:          Scala Assistance SRL ROMÂNIA
Telefon:          (004) 0732.773.773