COD GALBEN: 23-02-2020 ora 11 Intre 23 februarie, ora 11:00 - 23 februarie, ora 18:00Fenomene și zone vizate COD ROSU: 23-02-2020 ora 11 Intre 24 februarie, ora 02:00 - 24 februarie, ora 18:00Fenomene vizate se va semnala 24 februarie, ora 02:00 - 24 februarie, ora 18:00Fenomene vizate

Cele două zile au curprins prezentări de bussiness, workshop-uri de specialitate, un Visual Delight Fashion Show, urmat de o seară de cocktail. Cei peste 120 de invitaţi sunt parteneri şi colaboratori ai companiei.

Abordare non-conformistă în industria textilă românească: Defilare în rochii create din materiale textile

Trend-urile pentru 2017 şi tabloul colecţiilor de perdele şi draperii Mendola Fabrics au fost prezentate în cadrul unui spectacol vizual - Visual Delight Fashion Show - care a inovat modalitatea de lansare a colecţiilor toamnă-iarnă în industria textilă de home&deco. Rochiile au fost concepute special din perdele şi draperii, sub semnătura Mendola Fabrics, de către designerul vestimentar Zita Pop.

Participanţii au luat parte, de asemenea, la prezentări ale unor specialişti în domeniu şi au avut prilejul să îşi împărtăşească experienţele şi poveştile de succes. A doua zi a evenimentului a continuat prin inaugurarea noului showroom Deco Center, situat în localitatea Vlaha.

Deco Center, un brand local cu extindere internaţională

Deco Center, membru Mendola Group, este o companie românească, cu capital 100% autohton, care colaborează cu peste 80 de clienţi din 23 de ţări, precum Bulgaria, Ungaria, Germania, Belgia, Spania, Grecia, Cipru sau Ţările Baltice, urmărind să fie în top 3 în regiunea Europei Centrale şi de Est. A înregistrat, în 2015, o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro (o creştere de 25% faţă de 2014). Grupul are, în prezent, 100 de angajaţi şi colaborează, doar în România, cu peste 290 de clienţi specializaţi în perdele, draperii, tapet, mobilier sau decoraţiuni interioare.

'Am creat conceptul Deco Days cu scopul de a împărtăşi experienţe şi know-how cu partenerii noştri in industrie. Ne propunem ca evenimentul să se transforme într-o întâlnire de bussiness anuală, deoarece reprezintă o oportunitate fantastică pentru nişa din care facem parte. De asemenea, Deco Days este cel mai important eveniment intern al companiei, pentru lansarea colecţiilor toamnă-iarnă, în timp ce, extern, colecţiile primăvara-vară vor fi lansate în cadrul Heimtextil, de la Frankfurt', a declarat Zoltán Gündisch, CEO Deco Center şi membru în consiliul de conducere al Mandola Group.

Anul acesta, pe lângă fashion show, compania îşi propune să lanseze website-ul www.mendolafabrics.ro, ca parte a strategiei de comunicare online. Site-ul va fi o platformă de interacţiune brand-client final, oferind vizitatorului o experienţă senzorială personalizată.

Member of Mendola Group

România 407513 Vlaha 22, Cluj county