Construcții metalice de ultimă generație de la Heborom.ro

•  Business OTS
457 afişări

6bb274b8-c94f-41e7-8c37-33747445b57a

Cu Heborom Internațional România aveți certitudinea colaborării cu o companie de distribuție specializată în construcții metalice, dotată cu programe de calcul automat de ultimă generație, unde sunt dimensionate structurile metalice.

Aceste construcții ușoare, estetice și elegante pot fi utilizate multifuncțional, au structura de rezistență metalică, accesorii metalice și închideri în funcție de destinație, din panouri termoizolante sau simple. Rezultatul este un spațiu larg, protejat la intemperii.

Soluțiile companiei sunt nivelul cât mai avansat de prefabricate ce sporesc viteza procesului de construcție pe șantier. Factorii principali de succes sunt înțelegerea nevoilor clientului și o gamă extinsă de produse și servicii.

Diverse destinații pentru construcții metalice

Heborom.ro oferă construcții, care te ajută să obții un spațiu funcțional cât mai bine adaptat din punct de vedere al eficienței energetice, al structurii, al luminii naturale, astfel încât să ai costuri minime în urma exploatării și maximum de beneficii.

Compania asigură clienților săi un pachet complet de servicii bazat pe soluții pentru construcții metalice pentru diverse destinații:

—Magazine și Spații de Vânzare, estetică și arhitectură care se îmbină perfect cu utilitatea practică a clădirilor, iar alegerea culorilor și elementelor arhitectonice, oferă clientului posibilitatea de a individualiza clădirea asigurând un vad comercial mărit.
—Depozite, care pot fi utilizate ca centre logistice, pentru depozitarea diferitor tipuri de materiale și echipamente sau pentru diferite tipuri de deșeuri. Materialele de construcție sunt durabile, finisajele exterioare adecvate, iar fațadele izolate cu panouri Hekim Sandwich și amplasarea golurilor vor respecta fluxul tehnologic sau funcțional propus.
—Spații de producție, care vin în întâmpinarea cerințelor clienților de a realiza într-un timp optim noi capacități de producție, dezvoltarea unor capacități existente sau relocarea celor existente.
—Construcții rezidențiale bazate pe structuri metalice, pot fi realizate să arate interior și exterior oricum dorește clientul, deoarece pe structura metalică se poate executa orice proiect.
—Depozite pentru deșeuri, care ajută în combaterea fenomenelor de poluare inerente unor activități umane.
—Clădiri de Birouri, care fac față expansiunii rapide către Est a numeroaselor corporații multinaționale. Proiectarea și construcția unei clădiri de birouri cu structură metalică reprezintă varianta optimă.

Colaborând cu Heborom.ro veți scăpa de stresul coordonării echipelor de muncitori, de riscurile aferente unei construcții, de problemele tehnice inerente în timpul unei astfel de activități, iar în schimb veți primi un produs finit și garantat, creat exact pentru nevoile dumneavoastră la cel mai bun raport preț-calitate.

Distribuție de construcții metalice cu pasiune

Heborom.ro este o unitate, care își realizează activitate în distribuția construcțiilor metalice și a luat ființă datorită pasiunii față de domeniul dat. Politica de prețuri avantajoase și termenele de livrare prompte ne-au plasat compania pe cea mai favorabilă poziție a pieței interne. Ea este în putere să răspundă cu seriozitate, profesionalism și promptitudine.

Cu orice produs al companiei se poate face cunoștință în catalogul digital de pe site-ul www.heborom.ro, unde se poate de plasat și o comandă folosind formularul de comandă.

Vă puteți adresa și prin apel telefonic la numărul de telefon 0724.211.251, ca în cel mai scurt timp cu ajutorul camionului, TIR-ului, vaporului, containerelor de marfă, trenului sau aeronavelor cargo produsul ales să ajungă la destinație.

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau