Cu Heborom Internaţional România aveţi certitudinea colaborării cu o companie de distribuţie specializată în construcţii metalice, dotată cu programe de calcul automat de ultimă generaţie, unde sunt dimensionate structurile metalice.

Aceste construcţii uşoare, estetice şi elegante pot fi utilizate multifuncţional, au structura de rezistenţă metalică, accesorii metalice şi închideri în funcţie de destinaţie, din panouri termoizolante sau simple. Rezultatul este un spaţiu larg, protejat la intemperii.

Soluţiile companiei sunt nivelul cât mai avansat de prefabricate ce sporesc viteza procesului de construcţie pe şantier. Factorii principali de succes sunt înţelegerea nevoilor clientului şi o gamă extinsă de produse şi servicii.

Diverse destinaţii pentru construcţii metalice

Heborom.ro oferă construcţii, care te ajută să obţii un spaţiu funcţional cât mai bine adaptat din punct de vedere al eficienţei energetice, al structurii, al luminii naturale, astfel încât să ai costuri minime în urma exploatării şi maximum de beneficii.

Compania asigură clienţilor săi un pachet complet de servicii bazat pe soluţii pentru construcţii metalice pentru diverse destinaţii:

- Magazine şi Spaţii de Vânzare, estetică şi arhitectură care se îmbină perfect cu utilitatea practică a clădirilor, iar alegerea culorilor şi elementelor arhitectonice, oferă clientului posibilitatea de a individualiza clădirea asigurând un vad comercial mărit.

- Depozite, care pot fi utilizate ca centre logistice, pentru depozitarea diferitor tipuri de materiale şi echipamente sau pentru diferite tipuri de deşeuri. Materialele de construcţie sunt durabile, finisajele exterioare adecvate, iar faţadele izolate cu panouri Hekim Sandwich şi amplasarea golurilor vor respecta fluxul tehnologic sau funcţional propus.

- Spaţii de producţie, care vin în întâmpinarea cerinţelor clienţilor de a realiza într-un timp optim noi capacităţi de producţie, dezvoltarea unor capacităţi existente sau relocarea celor existente.

- Construcţii rezidenţiale bazate pe structuri metalice, pot fi realizate să arate interior şi exterior oricum doreşte clientul, deoarece pe structura metalică se poate executa orice proiect.

- Depozite pentru deşeuri, care ajută în combaterea fenomenelor de poluare inerente unor activităţi umane.

- Clădiri de Birouri, care fac faţă expansiunii rapide către Est a numeroaselor corporaţii multinaţionale. Proiectarea şi construcţia unei clădiri de birouri cu structură metalică reprezintă varianta optimă.

Colaborând cu Heborom.ro veţi scăpa de stresul coordonării echipelor de muncitori, de riscurile aferente unei construcţii, de problemele tehnice inerente în timpul unei astfel de activităţi, iar în schimb veţi primi un produs finit şi garantat, creat exact pentru nevoile dumneavoastră la cel mai bun raport preţ-calitate.

Distribuţie de construcţii metalice cu pasiune

Heborom.ro este o unitate, care îşi realizează activitate în distribuţia construcţiilor metalice şi a luat fiinţă datorită pasiunii faţă de domeniul dat. Politica de preţuri avantajoase şi termenele de livrare prompte ne-au plasat compania pe cea mai favorabilă poziţie a pieţei interne. Ea este în putere să răspundă cu seriozitate, profesionalism şi promptitudine.

Cu orice produs al companiei se poate face cunoştinţă în catalogul digital de pe site-ul www.heborom.ro, unde se poate de plasat şi o comandă folosind formularul de comandă.

Vă puteţi adresa şi prin apel telefonic la numărul de telefon 0724.211.251, ca în cel mai scurt timp cu ajutorul camionului, TIR-ului, vaporului, containerelor de marfă, trenului sau aeronavelor cargo produsul ales să ajungă la destinaţie.