COD GALBEN: 20-02-2018 ora 13 Intre 13:00 si 19:00 se va semnala Intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 70-80 km/h. in Județul Sibiu; COD PORTOCALIU: 20-02-2018 ora 10 Intre 10:15 si 16:00 se va semnala Intensificări ale vântului care la rafală vor depăși local 90-100 km/h, iar la peste 1700 m peste 110 km/h. in Județul Caraş-Severin;

LAROMET SA este cel mai mare producător de semifabricate neferoase din cupru şi aliaje ale cuprului (alamă, alamă fără plumb, bronzuri cu aluminiu, bronzuri cu staniu, aliaje zinc-aluminiu, aliaje speciale pe bază cupru, etc.) din România.

Cu o istorie de aproape 80 de ani, LAROMET s-a adaptat schimbărilor de după Revoluţie, a fost privatizată şi a reuşit să rămână pe piaţă şi chiar mai mult, să se impună pe piaţa de specialitate atât în România cât şi în afara ei.

Datorită extinderii oraşului, LAROMET s-a relocat construind două fabrici moderne, unde produce în continuare toată gama de produse, utilizând tehnologii de ultimă generaţie.

În locaţia din Braşov, funcţionează o modernă fabrică în care sunt produse bare, profile, ţevi, sârmă, piese forjate din cupru şi aliaje ale cuprului utilizând tehnologii de extrudare, tragere şi forjare.

În Rudeni, Jud. Ilfov, LAROMET a construit şi a pus în funcţiune o turnătorie modernă unde sunt produse bare, ţevi, bucşe şi inele din cupru şi aliaje ale cuprului obţinute prin turnare continuă orizontală, verticală şi turnare centrifugală.

Politica LAROMET este de a furniza produse şi soluţii la un standard ridicat de calitate pentru a îndeplini cerinţele cele mai complexe ale clienţilor săi.

Sortimentul variat de produse acoperă un spectru larg de aplicaţii (electrotehnică, industria constructoare de maşini, industria auto, instalaţii electrice, instalaţii sanitare, instalaţii gaze, etc.).

În prezent, compania exportă produsele în diferite ţări din Europa şi din afara ei.

Persoana contact: Mirela Godeanu

web site: www.laromet.ro