La iniţiativa Asociaţiei Internaţionale a Transferatorilor de Bani (IAMTN), ziua de 16 iunie a fost proclamată Ziua Internaţională a Remiterilor Familiale, urmând ca aceasta să fie ratificată şi de ONU.

Ideea unei Zile Internaţionale a Remiterilor Familiale vine să sublinieze importanţa pe care remiterile familiale o au pentru bunăstarea globală şi dezvoltarea sustenabilă a ţărilor de origine ale migranţilor.

Astăzi volumul global al remiterilor pe care migranţii îl trimit anual acasă este de 600 mild. USD, remiterile familiale reprezentând cea mai mare forţă globală care activează pentru bunăstare globală şi dezvoltare sustenabilă.

Această realitate globală se regăseşte şi în cazul migranţilor români care au trimis anul trecut în România peste 4 mild. EUR mai mult decât volumul investiţiilor directe în economie pe care a reuşit să le atragă statul român.

Smith&Smith se alătură acestei cauze şi va marca sărbătoarea prin promovarea serviciului Smith Express în perioada 12 Iunie - 17 Iunie 2016.

În această perioadă orice transfer de bani în lei, EUR şi USD de la/către oricare din cele 70 agenţii Smith&Smith din România este gratuit.

Asociaţia Internaţională a Transferatorilor de Bani (IAMTN) este singura organizaţie globală, internaţională, care reprezintă sectorul companiilor specializate în transfer de bani/instituţii de plată care furnizează servicii de plată internaţionale.

Vă invităm să sărbătoriţi cu noi Ziua Internaţională a Remiterilor Familiale, pentru prima dată în România!

SMITH&SMITH