Mașinile electrice MELEX, invenția unui viitor ECOlogic

•  Business OTS
1046 afişări

MELEX Ltd - producator de Vehicule Electrice în Polonia din anul 1971. Prezent și în România, prin intermediul companiei Autolog Greenline SRL, Melex promite soluția unui viitor ecologic, nepoluat și mult mai sănătos.

160bf54b-1b02-4e26-8487-f465759c3faf

Având un produs unic în România, vă supunem atenția unei game variate de Vehicule Electrice, Utilitare și Comerciale, Mașini Electrice transport persoane, dar și mai mult de 50 modele destinate altor utilizări speciale.

Fiind nepoluante, Mașinile Melex sunt compacte și liniștite și au ca scop creșterea calității serviciilor oferite, precum și îmbunătățirea activității dumneavoastră. Prin utilizarea lor 100% ecologică, utilizatorul va diminua drastic cheltuielile întreținerii unor astfel de vehicule pe o perioadă îndelungată de timp. Sunt ușor de manevrat în spații înguste și locuri greu accesibile și pot fi utilizate chiar și în spațiile interzise mașinilor dotate cu motor cu ardere internă. Mai mult de atât, ne scutește de impozite, taxe de înmatriculare, ulei și combustibil. Sunt echipate cu frână hidraulică, cu dublu circuit, iar bateriile se încarcă la prize standard de 220V. Majoritatea modelelor sunt omologate pt. drumuri publice și pot fi utilizate și în timpul iernii, deoarece sunt dotate cu cabină solidă și sistem de încălzire.

MELEX oferă o gamă variată de vehicule electrice, cu posibilitatea de personalizare a opțiunilor conform nevoilor utilizatorului.

Câteva dintre modelele pe care MELEX le oferă:
—Autoutilitare pentru 2 — 4 persoane + Cargo benă de la 150 kg pana la 1250 kg cu diferite suprastructuri;
—Vehicule comerciale cu cabină închisă și platformă acoperită; modele ALL ROAD cu suspensie ridicată;
—Vehicule pentru transport persoane;
—Mașini electrice Speciale (Deșeuri, Ambulanță, Handicap, Servicii funerare, etc.)
—Modele omologate (L6e si L7e) pentru drumuri publice europene, înregistrate la primărie.

Vehiculele Electrice sunt utilizate cu succes în diferite domenii de activitate datorită avantajelor multiple:
—Sunt silențioase și 100% ECOlogice;
—ECOnomice — costul este de cca. 1,0 euro pe o distanță de parcurs de 100 km (consumul redresorului pentru încarcarea bateriilor);
—Pot fi utilizate în misiuni ecologice, în parcuri naturale și arii protejate;
—Primării — pentru zona pietonală a orașului, Parcuri, precum și Poliția Comunitară
—Agricultură ecologică, Sere, Ecoferme, Vânatoare, Piscicole
—Prin intermediul acestor vehicule puteți face publicitate produselor, serviciilor pe care le oferiți, îmbunătățind astfel imaginea business-ului în fața clienților cât și a organelor Europene și Românești etc.

Piesele de schimb originale sunt livrate într-un timp scurt la sediul utilizatorului. Executăm reparații și service la fața locului.

În anul 2016, vom acorda o atenție deosebită vehiculelor utilitare, cargo și izoterme, precum și modelelor speciale pentru colectare deșeuri, întreținere parcuri, servicii funerare, ambulanțe și mașinilor destinate persoanelor cu dizabilități.
Printre utilizatorii Melex din Romania sunt:
Primăria București, Primaria Tg. Mureș, Ministerul Apărării Naționale, Palatul Parlamentului, TAROM, Proiecte Europene ECOlogice, Țiriac Holding, Hoteluri, Cimitire, Stadionul Național Arena, Stadionul CLUJ Arena, Organizatori Evenimente, Spitalul Militar, Baze Sportive, Grădina Zoologică, Fabrica de anvelope, Anvelope Continental, etc.

Contact: Ivan Kachaunov
Web: www.melexauto.ro