COD GALBEN: 16-01-2018 ora 12 Intre 16 ianuarie, ora 17 - 17 ianuarie, ora 20 se va semnala 16 ianuarie, ora 12 – 17 ianuarie, ora 20Fenomene vizate

Având un produs unic în România, vă supunem atenţia unei game variate de Vehicule Electrice, Utilitare şi Comerciale, Maşini Electrice transport persoane, dar şi mai mult de 50 modele destinate altor utilizări speciale.

Fiind nepoluante, Maşinile Melex sunt compacte şi liniştite şi au ca scop creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi îmbunătăţirea activităţii dumneavoastră. Prin utilizarea lor 100% ecologică, utilizatorul va diminua drastic cheltuielile întreţinerii unor astfel de vehicule pe o perioadă îndelungată de timp. Sunt uşor de manevrat în spaţii înguste şi locuri greu accesibile şi pot fi utilizate chiar şi în spaţiile interzise maşinilor dotate cu motor cu ardere internă. Mai mult de atât, ne scuteşte de impozite, taxe de înmatriculare, ulei şi combustibil. Sunt echipate cu frână hidraulică, cu dublu circuit, iar bateriile se încarcă la prize standard de 220V. Majoritatea modelelor sunt omologate pt. drumuri publice şi pot fi utilizate şi în timpul iernii, deoarece sunt dotate cu cabină solidă şi sistem de încălzire.

MELEX oferă o gamă variată de vehicule electrice, cu posibilitatea de personalizare a opţiunilor conform nevoilor utilizatorului.

Câteva dintre modelele pe care MELEX le oferă:

- Autoutilitare pentru 2 - 4 persoane + Cargo benă de la 150 kg pana la 1250 kg cu diferite suprastructuri;

- Vehicule comerciale cu cabină închisă şi platformă acoperită; modele ALL ROAD cu suspensie ridicată;

- Vehicule pentru transport persoane;

- Maşini electrice Speciale (Deşeuri, Ambulanţă, Handicap, Servicii funerare, etc.)

- Modele omologate (L6e si L7e) pentru drumuri publice europene, înregistrate la primărie.

Vehiculele Electrice sunt utilizate cu succes în diferite domenii de activitate datorită avantajelor multiple:

- Sunt silenţioase şi 100% ECOlogice;

- ECOnomice - costul este de cca. 1,0 euro pe o distanţă de parcurs de 100 km (consumul redresorului pentru încarcarea bateriilor);

- Pot fi utilizate în misiuni ecologice, în parcuri naturale şi arii protejate;

- Primării - pentru zona pietonală a oraşului, Parcuri, precum şi Poliţia Comunitară

- Agricultură ecologică, Sere, Ecoferme, Vânatoare, Piscicole

- Prin intermediul acestor vehicule puteţi face publicitate produselor, serviciilor pe care le oferiţi, îmbunătăţind astfel imaginea business-ului în faţa clienţilor cât şi a organelor Europene şi Româneşti etc.

Piesele de schimb originale sunt livrate într-un timp scurt la sediul utilizatorului. Executăm reparaţii şi service la faţa locului.

În anul 2016, vom acorda o atenţie deosebită vehiculelor utilitare, cargo şi izoterme, precum şi modelelor speciale pentru colectare deşeuri, întreţinere parcuri, servicii funerare, ambulanţe şi maşinilor destinate persoanelor cu dizabilităţi.

Printre utilizatorii Melex din Romania sunt:

Primăria Bucureşti, Primaria Tg. Mureş, Ministerul Apărării Naţionale, Palatul Parlamentului, TAROM, Proiecte Europene ECOlogice, Ţiriac Holding, Hoteluri, Cimitire, Stadionul Naţional Arena, Stadionul CLUJ Arena, Organizatori Evenimente, Spitalul Militar, Baze Sportive, Grădina Zoologică, Fabrica de anvelope, Anvelope Continental, etc.

Contact: Ivan Kachaunov

Web: www.melexauto.ro