SOCAR inaugurează a doua benzinărie din București și ajunge la 33 de stații

•  Business OTS
1862 afişări

Miercuri, 16 martie - SOCAR deschide a doua benzinărie din București. Aceasta se află pe Bvd. Theodor Pallady, nr. 50, sector 3. Prin noua investiție, compania SOCAR ajunge la 33 de stații de alimentare în România. De asemenea, au fost create 16 locuri de munca.

dd37710c-3a25-4463-b41f-e47401a5d384

Suprafața totală a benzinăriei este de 2250 mp iar clădirea stației are 240 mp. În noua benzinărie sunt 3 pompe și 4 produse petroliere. Stația Pallady este prima stație dotată cu echipament special pentru încărcarea mașinilor electrice.
'Ca în fiecare an, SOCAR continuă să investească  pe piața din România și să-și extindă cu succes rețeaua de stații de benzinărie. Stația Pallady, inaugurată astăzi, este prima stație deschisă în anul 2016, ajungând astfel la un număr total de 33 de stații de alimentare. Sunt convins că produsele și serviciile noastre, la cele mai înalte standarde, vor fi extrem de bine primite de către clienți,' a declarat Hamza Karimov, Director General SOCAR Petroleum S.A. Compania SOCAR și-a majorat capitalul social cu peste 64 milioane de euro pană acum.
Benzinăria are un magazin și un spațiu pentru servirea mesei — Cafe Nar. Ca și în celelalte stații de alimentare SOCAR, produsele vedetă sunt cele tradiționale gastronomiei din Azerbaijan — cafeaua la nisip și sucul de rodie. Clienții pot achiziționa și alte produse alimentare sau accesorii pentru mașină, indiferent de anotimp, precum și roviniete. Tabletele conectate la internet vin în ajutorul persoanelor care au nevoie rapidă de informații. De asemenea, șoferii își pot plăti facturi, utilităti, reîncărcări etc. prin terminalele self-service oferite de SOCAR în toate benzinăriile sale începând din luna octombrie 2012 și pot accesa retrageri, depuneri, schimb valutar la ATM-ul disponibil în locații.
SOCAR deține, în acest moment, stații de alimentare în următoarele județe din România: Botoșani, Suceava, Neamț, Iași, Bihor, Bistrița, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiș, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu și București.

Despre SOCAR Petroleum SA
SOCAR este compania petrolieră de gaze naturale deținută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producție de petrol și gaze naturale. SOCAR investește anual miliarde de dolari în infrastructura de transport și este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.
Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin compania SOCAR Petroleum S.A. și prin crearea și consolidarea unei rețele de benzinării la nivel național. Astfel, compania deține în prezent o rețea de 33 de stații de alimentare, fiind unul dintre jucătorii importanți pe piața distribuției de carburanți din România. Până în prezent, compania a creat  aproximativ 450 de locuri de muncă și a derulat investiții de peste 64 milioane de euro în România.www.socar.ro

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau