Răzvan Olteanu, unul dintre cei mai tineri CEO, își continuă evoluția profesională la nivel global

•  Business OTS
2242 afişări

071db109-d635-4862-8bde-05f9de46c708

Răzvan Olteanu face parte din echipa Romsys de aproape 10 ani, perioadă în care a avut o evoluție remarcabilă în cadrul grupului, fiind numit în 2014, la varsta de 30 de ani, Deputy CEO Romsys.

În cadrul Romsys, Răzvan a gestionat și încheiat parteneriate importante cu lideri de tehnologie, precum Cisco, EMC, HP, IBM, Microsoft, Oracle, SAP, Symantec sau Wincor Nixdorf, având responsabilitatea gestionării unui portofoliu de clienți din top 500 companii din România și a unei echipe de 300 persoane.
În 2014, Răzvan Olteanu a fost numit de către New Frontier Group Deputy CEO Romsys, iar în februarie 2015 a preluat funcția de CEO Romsys. Abilitățile de leadership și planificare, gândirea strategică și analitică, precum și expertiza importantă în management au dus la realizări remarcabile pe parcursul mandatului.
Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București și al unui EMBA la Wirtschaftsuniversität din Viena, Răzvan Olteanu are o experiență de peste 14 ani în domeniul IT&C, câstigată în companii de profil de prestigiu. In cadrul Romsys a avut o evoluție profesională susținută, începând cu poziția de consultant în Software Development,  Solutions Manager, la Alliances & Marketing Director, urmat de Chief Development Officer până la poziția de CEO.
Începând cu luna martie, Răzvan Olteanu părăsește funcția de CEO Romsys, pentru a urma o nouă provocare pe piața de IT & C, de această dată la nivel global. Loukas Tzitzis, cel care a ocupat până în prezent poziția de COO New Frontier Group, preia funcția de conducere a companiei Romsys în calitate de CEO.
'Sunt mândru că am făcut parte dintr-o echipa extraordinară unde am gestionat proiecte cu unele dintre cele mai importante companii din România. După aproape 10 de ani alături de Romsys, am hotărât să accept o altă provocare, cu convingerea că Romsys își va păstra poziția de lider pe piața IT, în conducerea lui Loukas Tzitzis cu care am avut o colaborare excepțională, încă de când s-a alăturat echipei New Frontier Group.'
Compania Romsys își menține poziția în topul companiilor de IT&C din România, fiind lider în sectorul de utilități și aducând în sectorul bancar soluții inovatoare de online banking. Înființată în anul 1993 de Marius Cojanu, Romsys a fost preluată la sfârșitul anului 2007 de New Frontier Group din Austria.

Contact:
Cristina Vulpe