COD PORTOCALIU: 24-02-2018 ora 13 Intre 26 februarie, ora 03 – 01 martie, ora 10 se va semnala temperaturi foarte scăzute, atât noaptea, cât și ziua

Răzvan Olteanu face parte din echipa Romsys de aproape 10 ani, perioadă în care a avut o evoluţie remarcabilă în cadrul grupului, fiind numit în 2014, la varsta de 30 de ani, Deputy CEO Romsys.

În cadrul Romsys, Răzvan a gestionat şi încheiat parteneriate importante cu lideri de tehnologie, precum Cisco, EMC, HP, IBM, Microsoft, Oracle, SAP, Symantec sau Wincor Nixdorf, având responsabilitatea gestionării unui portofoliu de clienţi din top 500 companii din România şi a unei echipe de 300 persoane.

În 2014, Răzvan Olteanu a fost numit de către New Frontier Group Deputy CEO Romsys, iar în februarie 2015 a preluat funcţia de CEO Romsys. Abilităţile de leadership şi planificare, gândirea strategică şi analitică, precum şi expertiza importantă în management au dus la realizări remarcabile pe parcursul mandatului.

Absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti şi al unui EMBA la Wirtschaftsuniversität din Viena, Răzvan Olteanu are o experienţă de peste 14 ani în domeniul IT&C, câstigată în companii de profil de prestigiu. In cadrul Romsys a avut o evoluţie profesională susţinută, începând cu poziţia de consultant în Software Development,  Solutions Manager, la Alliances & Marketing Director, urmat de Chief Development Officer până la poziţia de CEO.

Începând cu luna martie, Răzvan Olteanu părăseşte funcţia de CEO Romsys, pentru a urma o nouă provocare pe piaţa de IT & C, de această dată la nivel global. Loukas Tzitzis, cel care a ocupat până în prezent poziţia de COO New Frontier Group, preia funcţia de conducere a companiei Romsys în calitate de CEO.

'Sunt mândru că am făcut parte dintr-o echipa extraordinară unde am gestionat proiecte cu unele dintre cele mai importante companii din România. După aproape 10 de ani alături de Romsys, am hotărât să accept o altă provocare, cu convingerea că Romsys îşi va păstra poziţia de lider pe piaţa IT, în conducerea lui Loukas Tzitzis cu care am avut o colaborare excepţională, încă de când s-a alăturat echipei New Frontier Group.'

Compania Romsys îşi menţine poziţia în topul companiilor de IT&C din România, fiind lider în sectorul de utilităţi şi aducând în sectorul bancar soluţii inovatoare de online banking. Înfiinţată în anul 1993 de Marius Cojanu, Romsys a fost preluată la sfârşitul anului 2007 de New Frontier Group din Austria.

Contact:

Cristina Vulpe