Un antreprenor român spulberă însă acest mit. Cu studiu intens, muncă asiduă şi învăţare permanentă, cu investiţii şi încredere în forţele proprii, poţi ajunge lider de piaţă în numai doi ani - este cazul Milucon, o companie de top din domeniul construcţiilor, în segmentul hidroizolaţiilor profesionale.

Peste 80% din piaţa online în 2 ani

'M-am gândit că nu putem face diferenţa cu Milucon decât prin calitate, prin rezultatul final al lucrărilor noastre. Şi am descoperit că dacă îţi faci temele cum trebuie, dacă faci calculele corecte şi munceşti de dimineaţa până seara, poţi să oferi şi calitate şi să fii şi corect la preţ', spune Robert Milu, directorul tehnic al companiei.

Mizând pe cele mai bune materiale, pe echipe de specialişti instruiţi în afară, Milucon a început să câştige proiecte de complexitate tot mai mare în lucrări civile şi industriale pentru clienţi de renume din toată ţara. La ora actuală, după doi ani de investiţii continue şi proiecte de succes bine popularizate, Milucon domină segmentul online al pieţei de profil, cu peste 80% din cota de piaţă.

Seriozitatea dă întotdeauna roade

Plecând de la lucrări de hidroizolaţii civile, Milucon şi-a extins portofoliul şi oferă la ora actuală servicii complete de comercializare materiale şi lucrări la cheie în: hidroizolaţii, pardoseli, încălziri în pardoseală, şape, betoane, degivrări, construcţii de acoperişuri şi terase verzi.

Printre proiectele care au adus prestigiu echipei de la Milucon se numără câteva nume foarte cunoscute: Nord City Tower Pipera, Iride Business Park, Ibiza Sol, Cubic Center, Kaufland, DB Schenker, Interagro, Kanal D, alte clădiri de birouri şi numeroase proiecte rezindenţiale private.

Să nu uiţi de unde ai plecat şi să dai ceva înapoi

Succesul Milucon nu stă doar în cunoştinţele tehnice şi în competitivitatea economică, crede antreprenorul Robert Milu. Fără să moştenească fonduri sau o afacere înfloritoare de la alţii, el a creat o companie unde respectul faţă de oameni, investiţia într-o echipă de ingineri şi muncitori trataţi corect, onestitatea faţă de clienţi şi bunul simţ în afacerile de zi cu zi sunt literă de lege.

Făcând o pasiune din hidroizolaţii şi lucrări conexe despre care vorbeşte mereu cu mândrie, antreprenorul de la Milucon e în viaţa privată modest şi se ghidează mereu după deviza să nu uiţi de unde ai plecat şi să dai ceva înapoi. De-a lungul anilor, o parte din veniturile companiei au fost destinate unor proiecte de ajutorare a persoanelor defavorizate, cu un spirit filantropic discret care e un exemplu de urmat pentru toţi oamenii de afaceri de la noi.

Persoana contact: Robert Milu

web site: www.milucon.ro