COD PORTOCALIU: 20-06-2021 ora 10 Intre 20 iunie, ora 10:00 – 21 iunie, ora 02:00 se va semnala instabilitate atmosferică COD GALBEN: 20-06-2021 ora 10 Intre 21 iunie, ora 11:00 – 21 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică

Astfel, pe lângă concertul anunţat iniţial în seara de Ajun, Ştefan Hruşcă va mai susţine încă un concert pe scena Operei Naţionale din Iaşi, tot pe 24 Decembrie, dar cu câteva ore mai devreme, mai exact de la ora 17:00.

Dintre obiceiurile româneşti, cel care a ajuns să se identifice cu sărbătoarea Crăciunului este colindul de Crăciun. În Ajunul Crăciunului, cete de colindători merg la casele oamenilor cântând 'Bună dimineaţa la Moş Ajun'. Dacă gazda le deschide, copiii primesc nuci, covrigi, colaci, mere sau bani. Prin colindele ce se cântă la fiecare casă în Ajunul Crăciunului se invocă trezirea rituală a gazdelor, pentru a-i întâmpina pe colindătorii ce le aduc vestea naşterii lui Hristos şi pentru a se pregăti să celebreze marea sărbătoare a Naşterii Domnului. Legenda spune că în seara de 24 Decembrie, Fecioara Maria a bătut la poarta lui Moş Ajun, dar acesta nu i-a putut primi deoarece era foarte sărac, însă i-a îndrumat spre poarta fratelui său Moş Crăciun, care era mai bogat. În seara de Ajun, Moşul îşi pune faimosul său costum roşu şi încarcă toate jucăriile în sania trasă de reni, aducând voie bună şi fericire tuturor.

Cel mai cunoscut şi iubit interpret de colinde îşi va petrece seara de Moş Ajun în compania fanilor săi, colindându-i şi încântându-i cu melodii precum 'Trei Păstori', 'Florile Dalbe', 'Afară Ninge Liniştit', 'Linu-i Lin', 'Sfântă-i Sara de Crăciun' dar şi cu piese de pe noul său album 'Cântece de acasă'.

Turneul de colinde 'Leru-i Ler' va trece prin mai multe oraşe din România. Lista oraşelor precum şi biletele pentru aceste concerte pot fi găsite pe www.Biletoo.ro.  Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua BILETOO.RO, de la Agentia Teatrală a Casei de Cultură a Studenţilor, casa de bilete a Operei Române, Librăriile Librarium, magazinele Flanco. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: SPECTACOLEIASI.ro, BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro!

Cele doua concerte 'STEFAN HRUSCA - Leru-i Ler' vor avea loc la Opera Naţională Română din Iaşi pe 24 Decembrie 2015, de la ora 17.00 şi de la ora 20.00.