Comunicat de presa SOCAR Romania

•  Business OTS
951 afişări

SOCAR oferă primele excursii in Turcia în campania promoțională 'DRUMUL TĂU SPRE UN CONCEDIU DE VIS ÎNCEPE LA SOCAR', din perioada 15 iulie-15 septembrie 2015

e73c048f-4eeb-4e71-bc70-4d447abe98c9

Vineri, 21 august — SOCAR Romania a efectuat tragerea la sorti pentru cei 5 câstigători ai unui premiu constând într-o excursie în Turcia din cadrul campaniei 'DRUMUL TĂU SPRE UN CONCEDIU DE VIS ÎNCEPE LA SOCAR'.
Câștigătorii au fost desemnati prin tragere la sorți,în prezenta unui notar. Pentru acest premiu, au intrat în competiție participanții din perioada 15 iulie — 16 august 2015. Câstigătorii sunt în curs de validare si vor fi anuntati în cel mai scurt timp posibil.
SOCAR România organizează campania promoțională 'DRUMUL TĂU SPRE UN CONCEDIU DE VIS INCEPE LA SOCAR', la nivel național, în perioada 15 iulie — 15 septembrie 2015. Cei mai fideli clienți SOCAR intră în competiție pentru câstigarea unui concediu exotic în Turcia, Egipt sau Republica Dominicană. Valoarea totală a premiilor aferente celor 5 câstigători ai excursiei în Turcia din cadrul Promotiei este de 30.049,95 lei (cu TVA inclus).

Compania SOCAR le mulțumeste tuturor participanților pentru fidelitatea față de produsele și serviciile SOCAR și îi asigură că se pot bucura în continuare calitatea și tradițiile azere.
Câștigătorii celorlalte premii care constau în 4 excursii în Egipt si o excursie în Republica Dominicană vor fi extrasi pe data de 23.09.2015.

Prin campania 'DRUMUL TĂU SPRE UN CONCEDIU DE VIS ÎNCEPE LA SOCAR', toate persoanele de peste 18 ani care alimentează cu carburant sau achiziționează produse de orice tip din magazinul SOCAR de minim 50 de lei pe un bon fiscal vor primi câte o stampilă pe talonul de participare completat. După completarea integrală a talonului cu cinci stampile, clienții au la dispoziție urne speciale în care trebuie să îl depună. Toate cele 32 de benzinării SOCAR participă la această campanie.

Toate informațiile despre campanie și condițiile de participare sunt disponibile pe site-ul companiei www.socar.ro și pe facebook.com/socar.romania.petroleum, dar și în toate benzinările SOCAR.

SOCAR deține, în acest moment, stații de alimentare în următoarele județe din România: Botoșani, Suceava, Neamț, Iași, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Vâlcea, Timiș, Ilfov, Bistrita Năsăud, Sibiu și Cluj.

SOCAR
Representative Office in Romania