COD GALBEN: 09-03-2021 ora 10 Intre 10 martie, ora 03:00 - 11 martie, ora 06:00 se va semnala ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă local consistent in ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă local consistent;

Catalogul s-a tiparit in 10.000 de exemplare si va fi distribuit abonatilor MANPRES - in special managerilor de companii multinationale, nationale, banci, asigurari, ambasade, institutii publice, universitati, media-publicitate etc.

Acesta se tipareste de fiecare data in 10.000 de exemplare, in format A4, iar copertele si paginile din interior cu reclama sunt full color.

Persoanele interesate sa se aboneze, editorii de presa, difuzorii de presa si abonatii MANPRES pot solicita gratuit acest catalog pe office@manpres.ro.

SC MANPRES DISTRIBUTION SRL

Head Office

Piata Presei Libere, nr. 1, Corp C, Parter, Cam. 14, Sector 1, Bucuresti,

Tel: +40 21 312 48 01/Fax: +40 21 314 63 39