COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 31 iulie se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 31 iulie, ora 13:00 – 31 iulie, ora 23:00 se va semnala vijelii puternice, grindină, averse torențiale COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 1 august se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD ROSU: 31-07-2021 ora 14 Intre 14:45 si 15:45 se va semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. in Județul Gorj; COD ROSU: 31-07-2021 ora 14 Intre 14:40 si 15:40 se va semnala averse torenţiale ce vor depăşi 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. in Județul Vâlcea, Județul Vâlcea;

Conferinţa este organizată de Asociaţia INTERLAN cu sprijinul EURO-IX şi este prima întâlnire oficială a operatorilor de internet şi telecomunicaţii din România.

Evenimentul îşi propune să aducă împreună specialişti şi comunităţi, dând astfel naştere unei platforme de comunicare orientată pe schimbul de idei, experienţe şi opinii, dezbaterea noilor tehnologii şi trenduri în domeniu, dar şi pe aspectele tehnice care pot influenţa internetul în România.

Tematicile dezbătute în cadrul conferinţei RONOG vor aborda perspective şi provocări cu care se confruntă operatorii de telecomunicaţii din România, probleme tehnice şi upgrade-uri ale sistemelor şi echipamentelor, securitatea informaţiilor, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la nodurile de schimb de trafic Internet Exchange, implementări IPV6.

RONOG 2014 va reuni peste 100 de participanţi, reprezentanţi ai: operatorilor de reţele, furnizorilor de servicii de conţinut, furnizorilor de echipamente, companiilor româneşti şi străine de profil, autorităţilor din domeniu, personalităţi marcante din România şi din străinătate, lideri de opinie şi jurnalişti.

În cadrul conferinţei, prezentatorii vor oferi participanţilor informaţii actuale şi relevante pentru comunitatea operatorilor de internet şi telecomunicaţii.

RONOG 2014 este un eveniment organizat cu susţinerea Euro-IX, Telecom, Bitdefender, RIPE NCC, Internet Society, Alcatel-Lucent, M247 Europe şi NX Data.

NOG-urile (Internet Network Operators Groups ) sunt comunităţi de specialişti din domeniul internetului şi telecomunicaţiilor care creează platforme şi forumuri de , discuţii şi dezbateri a problematicii de interes comun, prin intermediul conferinţelor anuale. Graţie statutului membrilor din cadrul acestor comunităţi, NOG-urile au, de regulă, o mare putere de influenţă privind toate procesele  funcţionale şi de operare a Internetului.

RONOG 2014, conferinţa operatorilor de internet şi telecomunicaţii din România, se află la prima ediţie, urmând a avea loc miercuri 29 octombrie 2014, la Hotel Novotel din Bucureşti.

Parteneri media: Agerpres, Agora, Bursa, Business Avenue, Cotidianul, Ziare.com, Business24 si The Money Channel.

Site : http://www.ronog.ro/

AI PR!