- 7:00 - 7:30  primirea participantilor

- 8:00 - 18:00  desfasurarea concursului

- 19:00  inmanarea trofeului

- 21:00 inchiderea programului

Precizare: Concurs de pescuit sportiv pentru sprijinirea caminului de batrani Sky Angel. Se va pescui in scop caritabil (toata cantitatea de caras prinsa va fi donata caminului de batrani)

Optional, la sfarsitul concursului, oricine poate cumpara la pretul de 10 lei / kg, bani care vor fi donati caminului de batrani.

IMPORTANT!!! Nu uitati ca acest concurs are ca importanta majora Sportivitatea si Ajutorarea unor persoane in varsta. Persoanele care vor deranja prin comportament, tinuta neadecvata sau injurii vor fi eliminate din concurs si vor parasi totodata incinta complexului.

Locatia - Strada Principala nr. 299, Sat Darasti-Vlasca, comuna Adunatii Copaceni - judetul Giurgiu

- Tel/fax: 0374 052 338

- Mobil1: 0757 015 510

- Mobil2: 0757 015 521

- http://www.camin-pentru-batrani.ro/

- http://www.balta-pescuit-sportiv.ro/

REGULAMENT:

Fiecare pescar poate sa foloseasca 3 undite (se pot folosi undite de la 3 m in sus), este indicat a se pescui la suprafata apei deoarece carasul care are o medie de aproximativ 100 - 300 gr / buc acolo mananca. Momeala acceptata este exclusiv naturala, vie adica vierme sau rama. Nu este permisa aruncarea de nada in apa deoarece este o balta artificiala si se va strica apa din acest motiv, iar pestele este oricum hranit zilnic. Este de retinut faptul ca pestele va trage suficient de bine la vierme si la rame astfel incat sa nu fie nevoie de nada. Atentie!!! Cel mai important lucru este ca pestele eliberat sa nu fie ranit.

Tinand cont ca vom pescui in incita unui parc natural din cadrul caminului de batrani Sky Angel, regulamentul nu va permite un vocabular neadecvat. Rugamintea noastra este ca la intrarea in complex sa lasam afara cuvintele urate si expresiile care nu fac cinste. Tinuta poate fi lejera/de plaja, fiecare fiind liber sa se simta bine. ESTE NECESAR SA AVETI LA DVS:

- maxim 3 undite;

- linie de rezerva;

- scaun sau pres;

- momeala(rame sau viermusi);

- juvelnic pentru pastrarea pestelui viu pana la sfarsitul concursului;

- pahar mic pentru tuica si pahar (halba) pentru bere pe care v-i le vom inapoia;

- nu este nevoie sa aduceti tacamuri, acestea v-i le oferim noi.

IN DECURSUL ZILEI VA OFERIM ( inclus in pretul tichetului de intrare):

Mic-dejun:

- omleta din oua de gaina de tara (ingrediente: oua de gaina, ceapa verde -cine doreste, ulei, sare, piper);

- omleta din oua de prepelita (ingrediente: oua de prepelita, ceapa verde -cine doreste, ulei, sare, piper);

- Salata de legume (ingrediente: ceapa, rosii, castraveti, dovlecei, castravete murat, otet, ulei, sare, piper).

- paine prajita pe gratar;

- unt;

- gem bio din fructe.

- Supliment: covrigei, bere

Pranz:

- Varza calita cu pui de tara la ceaun;

- Fasole calita cu pui de tara la ceaun;

- Castraveti murati in otet.

Cina:

- Bors pescaresc la ceaun.

TROFEUL

Trofeul se afla sub denumirea de CUPA DARASTIULUI la pescuit sportiv caras sezonul I. Castigatorul va avea placerea si sansa de a castiga prima cupa din seria CUPA DARASTIULUI, trofeu ce va fi inmanat de un rezident aflat in caminul de batrani Sky Angel, acesta fiind 'Profesor, doctor-docent in chimia materialelor explozibile' domnul Calin Popa. Juriul este format din 3 membrii: -Pescar profesionist Catalin Morosanu; Pirvu Ion si Chiriac Nicoleta. Trofeul va fi castigat de cel care va prinde cel mai mult peste (caras); se vor numara la final pestii fiecarui participant.

Pentru festivitatea de premiere vor fi pregatite si cateva surprize cum ar fi acordarea altor cateva premii locurilor 2,3 si mentiuni constand in pachete cu diferite alimente naturale din ferma proprie sau accesorii pentru pescuit.

INSCRIEREA

Biletul pentru un participant/concurent este de 50 Ron/persoana; reduceri pentru doamne/domnisoare - 30 Ron; copiii sub 9 ani nu platesc bilet.

1 - Prin banca la orice sucursala BRD avand denumirea de Sponsorizare catre Asociatia Sky Angel cu IBAN: RO70BRDE441SV04397194410; chitanta de la banca va fi biletul de intrare in locatie.

2 - Folosind formularul de inscriere http://www.balta-pescuit-sportiv.ro/formular-inscriere-concurs-pescuit-sportiv.html, urmand a achita contravaloarea biletului de intrare odata ajunsi la locatie.

Odata platit biletul inseamna ca acceptati termenii si conditiile complexului. Parcarea este asigurata si gratuita aceasta fiind supravegheata video. Se pot face poze, filme,etc.

Va asteptam cu drag si FIR INTINS !

Date de contact:

Tel/fax: 0374 052 338