COD GALBEN: 04-07-2020 ora 10 Intre 04 iulie, orele 12 se va semnala disconfort termicZone afectate COD PORTOCALIU: 04-07-2020 ora 10 Intre 04 iulie, ora 12:00 – 05 iulie, ora 04:00Fenomene vizate se va semnala 04 iulie, ora 12:00 – 05 iulie, ora 04:00Fenomene vizate COD PORTOCALIU: 04-07-2020 ora 14 Intre 14:15 si 17:00 se va semnala averse torenţiale ce vor cumula local 35-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină in Județul Gorj;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:




Acest lucru se poate observa inclusiv in concedii, in alegerea destinatiei si a locului de cazare si masa. Devine deci esential ca acel hotel/restaurant sa puna la dispozitia turistilor alimente naturale si sanatoase, iar acestia la randul lor sa fie constienti de faptul ca in acel loc ii asteapta o astfel de mancare.

Restaurantul Pastravaria Albota pune mare pret pe acest lucru iar in fermele proprii, intr-un cadru natural si perfect ecologic, se obtin ingredientele de baza al meniului propus (pastrav, porc, vita, vita Angus, oi, capre, pasari, bibilici, iepuri, lapte si produse lactate, oua, mezeluri - inclusiv solarii de legume)

In cele ce urmeaza va propun un meniu cu care ne mandrim, pe care multi il cunosc deja si care de la an la an este tot mai solicitat.




Aperitiv - pentru inceput va propunem o 'gustare cu branzeturi Poienita', cu diferite soiuri de branza, toate din productia proprie. In timpul procesului de productie urmarim cu mare atentie fiecare etapa, incepand cu pasunile in care pasc in voie oile, caprele si vitele, cat si prelucrarea traditionala a diferitelor soiuri de branzaturi. O tuica de pruna sau afinata, tot productie proprie, pot fi de asemenea un aperitiv bun, ce deschide pofta de mancare.Fel principal - 'File de pastrav in fulgi de porumb' fiind unul dintre cele mai cunoscute si apreciate feluri de mancare. In cazul aperitivului puteti vedea animalele sau atelierul de branzaturi, daca faceti o mica excursie iar in cazul pastravului, il puteti vedea innotand in bazinele pastravariei. Tot in Complex este filetat cu grija, sa nu ramana oase razlete si este preparat. Ca garnitura, veti fi serviti cu cartofi natur, de asemenea din productia proprie si cu un sos special, produs din smantana si patrunjel. Bineinteles ca la acest meniu putem recomanda un vin alb, la alegerea dvs. din lista de vinuri.

Meniul va veni insotit de o paine de casa proaspata, pregatita in dimineata acelei zile in cuptorul nostru cu vatra pe lemne (puteti urmari, impreuna cu copiii - sau chiar participa la procedeul de producere a painii, in fiecare dimineata la ora 07:00 - la Vila Poienita)

Desert - o 'Placinta de casa cu mere', pregatita ca la bunica acasa, nu poate face altceva decat sa inchida perfect un asemenea festin, avand bineinteles multumirea ca ati servit alimente naturale, sanatoase, peparate cu mare grija si bineinteles ... savuroase.



Datorita faptului ca de la an la an, numarul clientilor doritori de mancare sanatoasa si alimente naturale este in continua crestere, printr-o investitie majora s-a marit atat capacitatea bucatariei cat si cea a teraselor ('Gradina de vara' va fi inaugurata la sfarsitul lunii iulie).

Va rugam sa gustati iar apoi asteptam parerea dvs.!



Informatii si detalii puteti obtine la: 0741-033.894, pers. contact: Radu Lazar, sau prin e-mail: http://www.albota.sobis.ro/

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.