COD GALBEN: 26-07-2021 ora 10 Intre 27, 28, 29, 30, 31 iulie Fenomene vizate se va semnala 27, 28, 29, 30, 31 iulie Fenomene vizate COD GALBEN: 27-07-2021 ora 16 Intre 16:40 si 17:40 se va semnala local averse ce vor acumula peste 20...25 l/mp, grindină, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie. in Județul Cluj, Județul Bistriţa-Năsăud; COD GALBEN: 27-07-2021 ora 16 Intre 16:00 si 17:00 se va semnala local averse ce vor acumula peste 20...30 l/mp, grindină, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie. in Județul Prahova, Județul Buzău; COD GALBEN: 27-07-2021 ora 15 Intre 15:40 si 17:00 se va semnala local averse ce vor acumula peste 20...30 l/mp, grindină, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie. in Județul Vrancea, Județul Vrancea;

Catalogul s-a tiparit in 10.000 de exemplare si va fi distribuit abonatilor MANPRES - in special managerilor de companii multinationale, nationale, banci, asigurari, ambasade, institutii publice, universitati, media-publicitate etc.

Catalogul MANPRES 2014 se tipareste de 4 ori pe an: in luna martie, in luna iulie, in luna septembrie si in luna noiembrie.

Acesta se tipareste de fiecare data in 10.000 de exemplare, in format A4, iar copertele si paginile din interior cu reclama sunt full color.

Persoanele interesate sa se aboneze, editorii de presa, difuzorii de presa si abonatii MANPRES pot solicita gratuit acest catalog pe office@manpres.ro.

SC MANPRES DISTRIBUTION SRL

Head Office

Piata Presei Libere, nr. 1, Corp C, Parter, Cam. 14,Sector 1, Bucuresti,

Tel: +40 21 312 48 01/Fax: +40 21 314 63 39