Comunicat de presă - Federația Română de Karate WKC

•  Business OTS
337 afişări

VERONA - ITALIA Întreaga comunitate WUKF își îndreaptă privirile spre orașul iubirii. În curând în vechea urbe a lui Romeo și Julieta, sute de sportivi, membri ai federațiilor europene WUKF, își vor etala măestria sportivă, disputându-și titlul de Campion European.

004291e1-622d-4ac0-b845-80d968148484

Un campionat marathon în care 28 de națiuni ale bătrânului continent își vor trimite pe suprafețele de concurs cei peste 1500 de participanți .
Alături de seniori și veterani își vor disputa titlul continental și copiii, dorind să arate țărilor din care provin faptul că măestria se poate dobândi și la vârste fragede, iar acest lucru ar trebui să conducă la o mai mare atenție acordată copiiilor și sportului în general.

Delegația României va încerca, ca de fiecare dată în ultimii 5 ani, să ridice drapelul țării pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

'Cu toate neajunsurile și lipsurile pe care sportul românesc le întâmpină în ultimul timp, unitatea de care au dat dovadă membrii FR Karate WKC, cluburile, antrenorii și nu în ultimul rând părinții sportivilor noștri, a făcut ca și de această dată România să se prezinte cu un lot deosebit la acest Campionat European, acoperind toate categoriile de vârstă .' — Andrei Constantin purtătorul de cuvânt al FRK WKC.

' Este o onoare pentru mine faptul că fac parte din delegația FRK WKC și îmi doresc nespus de mult să reușesc și la acest Campionat European să îmi apăr titlurile obținute la Sheffield și Novi Sad contribuind și eu din nou la clasarea țării mele pe o poziție fruntașă în karate-ul European ' a declarat PINTEA CRISTINA sportivă a clubului CS Politehnica în vârstă de 9 ani.

Cu speranța că și de această dată imnul României va răsuna de cât mai multe ori în Cetatea iubirii eterne — Verona , toți membrii și suporterii echipei FR Karate WKC ne unim glasurile într-un singur îndemn 'HAI ROMÂNIA!'

BIROUL de PRESĂ
Federația Română de Karate WKC